Inspiracija, životnost, strast, hrabrost

Prenatal yoga u Novom Zagrebu


Trudnoća je jedna od velikih životnih promjena u životu svake žene. To je period vrlo intenzivnih fiziološki i emotivnih promjena, s toga je joga savršeni alat da žena ostane fizički aktivna, prilika da se trudnica posveti sebi i svojoj bebi, da se opusti i poveže sa svojim tijelom, a ujedno da se druži sa ostalim trudnicama.

Read More

 

 

 


Pozivamo Vas na UVODNO PREDAVANJE o orgonitnim uređajima, koje ćemo održati u nedjelju 10. rujna 2017. od 18-20 sati. Saznati ćemo kako su nastali, koju svrhu imaju i koja je njihova uloga u našim životima. Prva znanstvena ispitivanja rada i djelovanja orgonskih uređaja na ljudsko zdravlje, nalazimo u radovima W. Reicha, psihoanalitičara i suradnika S. Freuda i A. Einsteina. Ulaznica na uvodno predavanje je dobrovoljna donacija.

Read More

 

 

 

Klub Dobre Vibracije organizira Početni tečaj djembea, koji će se održati od 19. do 28. rujna 2017., u prostorijama Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“, na adresi „Nazorova“ 47, Zagreb (blizina Britanskog trga, osiguran besplatan parking za sve polaznike).

Read More

 

 

 

 

 


Metodu pokreta 5 Ritmova® utemeljila je Gabrielle Roth, a danas metodu prakticiraju deseci tisuća ljudi diljem svijeta. To je filozofija, pogled na život, umjetnost izražavanja i dinamična praksa pokreta ukorijenjena u načelu koje kaže da se naša psiha sama iscjeljuje ako je pokrenemo. Moćna i jednostavna meditacija u pokretu koju svatko bez obzira na dob, veličinu, sposobnosti ili fizička ograničenja - može prakticirati.

Read More

 

 

 


Termin: 05.-08. listopad, 2017
Pozivamo vas na 4 dana kreativno-terapijskog odmora kako bi se opustili, riješili se stresa nakupljenog svakodnevnicom, posvetili se sebi, slobodno se izrazili kroz ples, pokret, crtež, glinu, glas... nadahnuli se prekrasnim Istarskim krajolicima, upoznali i obnovili svoje unutarnje snage, i skrivene resurse, vratili se svojim izvorima, razvili kreativne potencijale, otkrili strast za stvaranjem, vratili tijelo, um i duh u ravnotežu...stvarali, izražavali se, odmarali, otkrivali, istraživali sebe i svijet oko sebe, Istarske krajolike, kulturu i grastronomiju u prekrasnom opuštajućem i inspirativnom okruženju uz zvukove i mirise mediterana i dragulja unutrašnje Istre (Jama Baredine, Grožnjan, Završje, Slap Butori, Motovun, Funtana).

Read More

 


Tečaj sitotiska za početnike
Za hobiste, samostalne umjetnike, početak poduzetništva, obrtnike, nadopuna vašim vještinama i znanjima....

Prvi stupanj će vas osposobiti da samostalno možete početi sa sitotiskom.
Rad u malim grupama (5-6) uz praktične vježbe.
Tečaj se održava u sitotisak radionici.
Preko vikenda, 14 sati s pauzom za ručak.
Datum održavanja: javit ćemo vam kad se oformi nova grupa.

Read More

 


U rujnu Yoga-Zagreb, društvo za rekreaciju pokreće novi ciklus online tečaja “Život u pokretu” i “Srce zime”. Kroz šest tjednih lekcija imate priliku savladati dvije vrijedne vještine: sjedenje koje ne uništava tijelo i tuširanje koje obnavlja dušu!

Read More

 

 

 

 


Svi koji muku mučite s viškom kilograma ili pretilošću, vrijeme je da se predate u ruke Adhara tima. Od 18.9. započinju dani vitke linije, a do tada se možete upisati na mjesečne programe mršavljenja koji su, posebno u ovim danima, na akciji od -20%.

Read More

 

 

 

 


ZAŠTO ODABRATI HIDROKOLON TERAPIJU?
Čišćenje organizma poznato je još iz drevnih vremena, a u starom Egiptu postoje i zapisi na papirusima o klistiranju. Takve metode su se dugo koristile. Međutim, pojavom modernog HIDROKOLON uređaja, tretman postaje potpuno bezbolan, ugodan i higijenski te je maksimalno efikasan za razliku od starih tretmana koji ne mogu kompletno pročistiti debelo crijevo već samo izlazni dio.

Read More

 

 

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...

koncerti i festivali

bubnjanje i ples

 
 

stand up komedija

ostalo