Sjećate li se onog osjećaja slatkoće, energije, smirene ekstaze, blaženosti i povezanosti; osjećaja koji se tako nepogrešivo i brzo javlja kad plešete?

Zna li vaše tijelo kako ga postići? Nedostaje li vam pravi, istinski ples u kojem pokreti stvaraju iskustva, a ritam glazbe pokreće srce?

Ako ste probali NeoDance, to je zasigurno ostavilo trag u vašem životu. Možda je vrijeme da ponovo slijedite taj trag, natrag k iskonskoj plesnoj mudrosti. Ali, put ne vodi samo unatrag, na mjesta koja ste već osvojili svojim plesom. O, ne! Put vodi naprijed, preko i iznad toga, u dubine vaše plesne duše koje su ostale neotkrivene. Taj novi put, nova plesna pustolovina, dobila je i novo ime - NuDanza.


Ime je skoro isto (novi ples), skraćenica je ista (ND) i, bez ikakve sumnje, NuDanza stoji na ramenima Neodance-a, kombinirajući sve dobre elemente duhovnoga plesa s novim pristupom i novom strukturom dizajniranom da omogući kontinuirani razvoj i stalno istraživanje novih plesnih dubina.

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti vam NuDanza Deepness Program.

Detaljnije ovjašnjenje NuDanza Deepness Programa (NDP) možete pronaći u članku "NuDanza oslobađa".

Ukratko, prva ND radionica ostaje ista i namijenjena je svim zaintereisranima za upoznavanje s osnovama duhovnog plesa.

Čisto poradi vaše informacije, u subotu i nedjelju, 25. i 26.11.2017., u Ljubljani ćemo održati takvu radionicu. Obavijestite svoje prijatelje i drage ljude o tome. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ukoliko vas bude toliko da neće biti mjesta u dvorani (mogu, jer dvorana ima ograničeni broj kvadrata, pa i radionice moraju imati ograničeni broj polaznika) održat ćemo dodatne radionice u dodatnim terminima, tako da svi koji žele mogu prisustvovati nečem novom, uzbudljivom i nadasve... ekstatičnom!


PONUDA KOJU NE ŽELITE ODBITI!

Za vas koji ste upoznali ND (barem malo, barem prvu radionicu), te vaše drage koji bi vam se mogli odmah pridružiti, imamo najnoviju vijest i ponudu koju ne želite odbiti: Prvi NuDanza Deepness Program!

Gdje: Hotel Sanifor, Rabac (Istra, Hrvatska)

Kada: Srijeda navečer do nedjelja ručak, 3.1.-7.1.2018. (Da, vikend poslije Nove, savršeno vrijeme za odmoriti se i posvetiti se sebi, svom tijelu i svojoj duši!)

Cijena: četiri puna pansiona (vrlo ukusna i obilna vegetarijanska prehrana, odlične sobe), uporaba bazena, sauna i welness-a, plus naravno prvi NuDanza Deepness Program,
samo 2196 kuna ukupno, to jest cca 295 eura. (Ovo je cijena u dvokrevetnoj sobi - jednokrevetne su moguće na upit uz doplatu.)


Zašto je ovo ponuda iz snova?

Zato što ćemo:
1. četiri dana plesati istražujući tehnike iz nekadašnje druge i treće radionice NeoDance-a, posložene na način koji će vas lako i neprimjetno odvesti do plesnih dubina o kojima maštate, a tako rijetko ih možete doživjeti

2. Program rada je ležeran, ostavljajući dovoljno mjesta za druženje i BESPLATNO korištenje grijanog bazena, sauna i welnessa


3. U to vrijeme, vikend nakon Nove, u hotelu ima vrlo malo gostiju, tako da je moguće da ćemo cijeli prostor bazena i welnessa imati samo za sebe, što otvara nove mogućnosti za plesne programe iz snova, na mjestima koja inače nisu tako lako dostupna. :-)
4. Druženje s ljudima čija tijela plešu, a srca su ispunjena ljubavlju... Hm, ne treba objašnjavati, zar ne?

5. Zabava zajamčena. Ekstaza sigurna. Ljubav koja... kao da nije s ovoga svijeta.

6. Jesmo li spomenuli četiri dana plesa? Jesmo, jesmo... :-)

ožete li ne iskoristiti ovu priliku? Oh, da, izgovori se lako pronađu, ali ovaj put, svaki izgovor bit će na vašu štetu!

Razmislite: kad ste zadnji put odvojili četiri dana za sebe, opustili se, odmorili, isplesali, izgrlili, nasmijali i odletjeli u nebo s prijateljima koji vam neće zamjeriti ništa, koji vas neće prosuđivati, osuđivati, natjecati se s svama, nametati norme, okvire i obrasce ponašanja, govorenja, oblačena, življenja?

Kad je to bilo posljednji put? Možda - samo možda, nemojte se uvrijediti - možda toga nje bilo nikada? Možda nikada niste zaronili u te dubine i letjeli u te visine...

Kako god bilo, sada možete.

Rabac, 3.1.-7.1.2018. Četiri dana NuDanza Deepnes Programa.
(samo za one koji su prošli prvu ND radionicu)


Budite tamo. Čekamo vas.

Emina, Adrian i ND plesno društvo.


INFO I PRIJAVA ZA

NUDANZA DEEPNESS PROGRAM

U RAPCU



PS
I da, pitat ćete da li mogu s vama neki drugi ljudi, oni koji neće plesati, koji nisu prošli prvu ND radionicu. I da, mi ćemo vam odgovoriti da teoretski mogu, ako im zabranite da dolaze na bazen kad mi tamo plešemo, ako vas neće smetati sa svojim "dramama" dok ste vi njih oslobađate, ako vas ne zavežu za uzicu i ne daju vam da letite dok oni i dalje hodaju, ako postanu nevidljivi i puste vas da nesmetano otplovite u drugu dimenziju postojanja... Ako sve to (i neke druge nemoguće stvari) ti drugi mogu, onda neka dođu.

Ali, jasno je - nitko to ne može. To je jednostavno nemoguće. Nakon prvih par sati plesa bit ćete alien, vanzemaljac, neshvatljivo biće koje nema baš puno veze s onima koji ne plešu. Možda će vam biti žao što svoje stanje ne možete podijeliti s njima (ipak su vam oni dragi ljudi, rodbina, partneri, djeca), ali suočit ćete se s neugodnom činjenicom: doveli ste sa sobom teret kojeg je teško podići.

Ne želite utege na sebi kad ste krenuli letjeti.

Znači, topla preporuka: nemojte vući za sobom balast. Radije, pretvoriti balast u nova krila. Pošaljite svoje najdraže, prijatelje, ljubavnike i ostale drage ljude na prvu ND radionicu i neka onda dođu s vama u Rabac, tako da zajedno uključite warp pogon i otplešete na kraj svemira, u zonu crvenog pomaka, na mjesto koje nikad, nikad, nikad nećete zaboraviti.

PPS
Samo da podsjetimo, i hotel ima ograničeni broj mjesta, kao i plesna dvorana i bazen. Tako da... znate kako to ide... rezervirajte svoje mjesto dok mjesta još ima!

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

koncerti i festivali

 
 

bubnjanje i ples

 
 

stand up komedija

ostalo