NO LIMITED

no-limited

Dragi svi,
Udruga Klub Dobre Vibracije u suradnji sa Centrom za odgoji obrazovanje „Slava Raškaj" od ove jeseni provodi humanitarni projekt pod nazivom „NO LIMITED". Riječ je o radionicama bubnjanja namijenjenim djeci s komunikacijskim teškoćama, u ovom slučaju gluhoj djeci. Cilj projekta je rehabilitacija ostatka sluha kod spomenute djece i njihova integracija u društveni život zajednice.

Ovom Vas prilikom pozivamo na priredbu povodom Svetog Nikole koja će se održati u srijedu, 04.prosinca u Centru za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj", s početkom u 19:00h. Centar „Slava Raškaj" se nalazi na adresi „Nazorova" 47, 5 minuta pješke od Britanskog trga ili autobusom 102 ili 105 (silazak na 2 stanici).

 

Budući se radi o djeci koja su zbog komunikacijskih teškoća socijalno prilično izolirana, Vaša podrška u vidu dolaska na ovu svečanost bi im jako puno značila.

Pomoći u realizaciji projekta NO LIMITED možete i pohađanjem Početnog Djembe Tečaja koji će se održati od 16.-19. prosinca u Centru „Slava Raškaj" u večernjim satima. Za pohađanje su obavezne prijave telefonom ili mailom, a detalje možete doznati ovdje: http://klubdobrevibracije.com/2013/11/20/pocetni-djembe-tecaj-prosinac-2013/

Više o projektu NO LIMITED: http://klubdobrevibracije.com/no-limited/

Snimka prvog javnog nastupa djece, korisnika projekta NO LIMITED:

Također skrećemo pažnju da je Dječjem domu u Nazorovoj potrebna dječja odjeća. Stoga Vas molimo da, ukoliko imate viška takve odjeće istu donesete u Dom za djecu bez roditeljske skrbi, koji je u susjedstvu Centra „Slava Raškaj" na adresi „Nazorova" 49 ili nam ju jednostavno predate kada dođete na priredbu, a mi ćemo ju dalje proslijediti.

U ime ekipe Kluba i Centra „Slava Raškaj" srdačne pozdrave i obilje dobrih vibracija šaljemo!

--
Boris Prljević
Voditelj Kluba Dobre Vibracije

address: Mlinovi 102/A
10.000, Zagreb

mob: 091/794-6465

skype: Boris Stern

e-mail: klubdobrevibracije@gmail.com
web:
http://www.klubdobrevibracije.com/
FB: http://www.facebook.com/pages/Klub-Dobre-Vibracije/198673800223160