Posljednja večera na petak trinaesti!

Na svibanjski petak trinaesti kuha se – posljednja večera!
Petak trinaesti datum je kad mnogima zastane knedla u grlu, a oni koji će na svibanjski crni petak odlučiti posjetiti jedanesto izdanje Freaky Fridayja,

imat će priliku progutati svoje najveće nelagode! Sad već kultni zagrebački termin promocije rubne umjetnosti i stvaralaštva u organizaciji Male performerske scene, ovog puta dolazi kao kulinarski doživljaj, dakako za one najodvažnije! Ako ste mislili da vam je za dosadašnje sideshow predstave i provokativne izložbe, horor filmove i priče, ili pak noćne ture duhova bio potreban jak želudac, ovaj Freaky Friday provjerit će koliko je taj želudac uistinu ojačao! Mjesto radnje Pogon Jedinstvo, susret zakazan za 13.5.2016. u 20 sati.

Publiku očekuje naoko gadljiva, na okus uzbudljiva večera u četiri slijeda. Predjelo, juha, glavno jelo i desert natjecat će se za pobjednika freakastog menija koji uključuje i konzumaciju posebno pripremljenih aperitiva i tajanstvenih napitaka. Za one koji igraju na sigurno, bit će tu i obilna količina crnih i bijelih vina te sokova. No ovo je večer eksperimenta! Izađite hrabro iz zone komfora! Gorki vizuali na vašim će se nepcima otopiti u jedinstven užitak!

Uz sam tajanstveni meni (jer iznenađenje je dio doživljaja) očekuju vas i pomaknuti radovi hrvatskih umjetnica. Posebnu dekoraciju-instalaciju, cvjetne aranžmane sa sastojcima ne samo biljnog porijekla, pripremit će splitska umjetnica Zrinka Barbarić, a riječka umjetnica Tajči Čekada sudjelovat će na ovom posebnom izdanju Freaky Fridayja sa svojim video radom „The Picnic“.
Za ovu večeru obavezne su predbilježbe! Rezervacije mjesta na večeri primaju se isključivo do 30. travnja, na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Cijena participacije po osobi je 250 kuna. Uz broj sjedala koja želite rezervirati obavezno naznačite eventualne alergijske ili dijetalne restrikcije vaše prehrane. Dobar tek!
Freaky Friday organizira Mala performerska scena uz podršku Pogona i Ureda za kulturu Grada Zagreba. Više o programima udruge doznajte na www.cirkus.hr