MALI SVIJET TRIKOVA I ILUZIJA!

Oduvijek su te zanimali mađioničarski trikovi i fasciniralo te umijeće koji oni posjeduju?
Postani vrsni mađioničar i zadivi sve oko sebe trikovima!
UPIŠI SE i zagrabi u šešir čarobnih trikova i iluzionističkog umijeća!

UKLJUČI SE i zakorači kroz vrata jednog čudnog, drugačijeg i od javnosti povučenog svijeta, svijeta mađioničara, otkrij zajedno s nama nedokučivu i očaravajuću umjetnost iluzije!

MALI SVIJET TRIKOVA I ILUZIJA
/radionica za djecu od 9 godina pa nadalje/
1.10 – 10. 12. 2018.

Svijet magije nema koga ne fascinira!
Mađioničarstvo je jedna od najstarijih zabava, a mađioničarski trikovi vječni izvor čuđenja i redovito potiču radost u onima koji ih gledaju. Još dugo, dugo poslije njihova nastupa i mali i veliki razgovaraju o ovom ili onom triku koji su vidjeli nastojeći ga objasniti i sebi i drugima. Iako svi znaju da su mađioničarski trikovi rezultat dobre uvježbanosti i trenutka nepažnje publike, ipak se često zapitamo: "Kako to naprave?"
Za jednostavne trikove ili iluzije od kojih svima zastaje dah nisu potrebne natprirodne moći. Vidjet ćete i sami, iza nekih se od čarolija kriju vrlo jednostavna rješenja, dok na nekima ipak treba malo poraditi, no najčešće - dovoljna je upornost, spretnost i puno vježbe!

Ukoliko se gdjekad volite naći u središtu pažnje i pritom dobro zabaviti društvo, spretno izveden iluzionistički trik nikad vas neće iznevjeriti.

Učenje trikova zabavlja i opušta, razvija kreativnost i motoričke sposobnosti te je odličan način za izgradnju boljeg odnosa i povećanje želje za učenjem i savladavanjem novih vještina.

Voditelj: DRAGUTIN JAPEC – mađioničar Japa, jedan od najpoznatijih hrvatskih mađioničara godinama uspješno nasmijava i oduševljava kako djecu tako i odrasle. Uz nastupe i kreativne radionice često sudjeluje u humanitarnim akcijama.

INFORMACIJE:
https://www.centarcesarec.hr/2018/09/06/mali-svijet-trikova-iluzija-upisi-tijeku/

PRIJAVE: radionice@centarcesarec.hr
Sav potreban materijal je osiguran! Zbog ograničenog broja polaznika obavezna prijava!

--

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca / Center for Culture and Film August Cesarec
Ilica 227, 10000 Zagreb, Croatia
01 3758 105
https://www.centarcesarec.hr/
www.kinokinoteka.hr
www.ljepotu.hr