Antiprosvjed ljubavi I slobode

5. 7.2020.  dvorište Pogona Jedinstvo, Trnjanski nasip bb, Zagreb
11:00-23:00
Na sam dan izbora , kad hrvatski puk bira novu vladu, udruga Cirkorama odlučila je podržati atmosferu ljubavi, sreće I slobode u svijesti ljudi i atmosferi u zraku. Na taj način želimo svima potaknuti  osmijeh na licu, osjećaj slobode I vlastite odgovornosti u glavi I ljubav u srcu. Izbor imamo!

Događaj je zamišljen da se kroz cijeli dan odvijaju razne kreativne radionice. Na neke od njih su potrebne prijave prije, a na ostale se moguće spontano pojaviti.

Naš Antiprosvjed zaključujemo večernjim programom tzv. Otvorenom pozornicom koja će ugostiti niz cirkuskih, glazbenih, plesnih umjetnika koji će se predstaviti svojom izvedbenom umjetnošću kroz ovu cabaretsku formu.
Zajedno ćemo se smijati do pristojno u noć.

Program:

11:00-12:30 Mala Kulturna Scena- Radionica za djecu printa biljaka I izrada transparenata, voditelji Kazalište sjena Tripstih I Akc Attack// obavezne prijave Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
10:00-14:00h LCU: Zašto i kako pristupiti izvođenju komedije*, radionica, voditelj glumac, komičar, pantomimičar Romano Dautanac // Radionica započinje dan ranije // obavezne prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
16:00-17:30 Radionica izrade prirodne kozmetike s Jelenom Ramljak*// obavezne prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
17:00-18:00  Dramsko -klaunska radionica, voditeljica Petra Bokić, glumica, kazališna klaunesa..
18:00-19:00 Radionica žongliranja za početnike, voditelj Ratko Bokić, cirkuski izvedbeni umjetnik
18:00-19:00 Izrada glazbenog zida, voditeljica Petra Bokić, diy zanesenjakinja I kreativka
20:30-23:00 Open Stage iliti Otvorena Pozornica- cabaretski nastup cirkuskih, glazbenih, plesnih umjetnika// za sve koji_e žele nastupiti prijave su obavezne na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

*Radionica izrade prirodne kozmetike, zbog materijala koji se koriste, iznosi 50 kn.

*Kotizacija za radionicu “Zašto i kako pristupiti izvođenju komedije” traje dva dana i iznosi 250 kn.
Sudjelovanje u svim ostalim radionicama je besplatno, kao i ulaz na Otvorenu pozornicu, a donacija je uvijek dobrodošla!

Izađimo izabrati osobnu slobodu I ljubav
Živjeli !!!

Više informacija o pojedinim radionicama i Otvorenoj pozornici pratite na:
https://www.facebook.com/events/609995859630038/

“Antiprosvjed u ime ljubavi i slobode” dio je “Programa Cirkorame” koji je sufinanciran od strane Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture RH i Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba, a odvija se u suradnji s Centrom za nezavisnu kulturu i mlade POGON