5.-8.8.2009. Street Art Festival, Poreč

Artyms

Festival  S.A.F je međunarodnog karaktera, a u sebi uključuje sve vidove umjetničkog izraza od glazbeno-scenskih nastupa, likovno umjetničkih projekata do raznih tipova uličnih akrobacija i performansi.

Evo nas opet i to devetu godinu zaredom!
Razigrat ćemo lokacije stare jezgre Poreča, uzbuditi duhove grada, nasmijati i zabaviti prolaznike, domaće i turiste, i ostati u lijepom sjećanju kao nezaboravni trenutak ljeta 2008.
Jeste li spremni? Mi jesmo! Tri, četiri, sad....
SVI NA ULICU!!! Počinje Street Art!
Edvin Liverić, Izbornik


Festival  S.A.F je međunarodnog karaktera, a u sebi uključuje sve vidove umjetničkog izraza od glazbeno-scenskih nastupa, likovno umjetničkih projekata do raznih tipova uličnih akrobacija i performansi. Organizator
projekta je Pučko otvoreno učilište Poreč POUP   www.poup.hr , a projekt
financira Grad Poreč. Za učestvovanje na SAF-u nema participacije i jedini je preduvjet kvalitetan i zanimljiv program. Nakon analize pristiglih ponuda selektor izabire programe koji kvalitetom i sadržajem zadovoljavaju uvjete objavljenog natječaja. Kako je jedan od ciljeva Festivala oživljavanje starogradske jezgre grada Poreča, sve lokacije odvijanja programa smještene su na ulice i trgove starog dijela grada, a sudionici Street arta Festivala mogu biti svi nevezano za dob, državljanstvo i edukaciju.
Dobro nam došli, SAF!

http://www.street-art-festival.com

program 2009  skini ovdje:
http://www.street-art-festival.com/saf2/prva.aspx?stranica=555&menu=ulazna&dizajn=saf