ECOACTIVE mini fest

Tijekom Prvomajskog vikenda u Puntu, udruga SPIRIT u suradnji sa Općinom i TZ Punat priredila je zanimljiv program. Zabavite se kroz Radionice i degustacije pripreme VEGE i zdrave hrane za Vas i Vaše goste, Plesnu meditaciju, predavanja i radionicu Povratak sebi, a vikend završava sa odličnim filmićima, izborom sa internacionalnog Film-festa, koji Vas neće ostaviti ravnodušnima.

Zbog lakšeg organiziranja događanja i pripreme potrebno je da se prijavite za učešće na VEGE radionici, DREAMDANCE i Povratak sebi na niže navedenoj prijavnici. Za ples ponesite trenerke, lagane tenisice ili deblje čarape, a jedino dozvoljeno piće na plesu je voda! Ulaz na sve programe je Vaša dobrovoljna donacija, koliko smatrate da vam je vrijedilo.


Potrebno je da ispunite ovu PRIJAVNICU a detalji su na www.spirit-ri.hr

Slijede opisi programa:

VEGE ALTERNATIVA RADIONICA:
Svakoga dana od 10h naša kolegica Nataša pojasniti će Vam kako napraviti ukusnu i zdravu Vege hranu, za sebe Vaše goste koji ne jedu mesna jela iz zdravstvenih ili drugih razloga i popričat ćemo o našem odnosu sa hranom, koja je uz zrak najvažniji dio našeg života. Spremite se na prave delicije i veselu atmosferu! Osim radionice pripremljeno ćemo ponuditi i široj grupi zainteresiranih, jer će produkte moći kušati i oni koji nemaju vremena da budu na samoj radionici, za njih je pravi termin subota u 15 h. Tada je Degustacija.
Slobodno pozovite Vaše strane goste jer voditelji progama mogu pojasniti višejezično, a okus i dobra volja su i tako internacionalni ;-)

POVRATAK SEBI
Radi se o uvodnom predavanju istoimenog ciklusa u kojem će Hermina Grbac govoriti o svijetu u kojem živimo, načinu na koji ga kreiramo te kako možemo u svom životu promijeniti sve ono sa čime nismo zadovoljni bilo da se radi o poslu, odnosima u obitelji i sa drugim ljudima ili pak bolesti. Bit će govora o pravoj prirodi čovjeka i načinima da se zaživi u njoj, o energiji i sposobnosti samoiscjeljenja koju posjeduje svaki pojedinac i još puno toga. Ovo, kao i ostala predavanja, interaktivnog su karaktera osmišljena na način da prisutni slobodno mogu postavljati pitanja te na taj način dobiti uvid u rješenje nekog svog problema.
Poslušajte uvodno predavanje (petak 19h) pa odlučite želite li na dužu radioniocu u nedjeljnom terminu!

DREAMDANCE plesna meditacija
vrlo intenzivno "slobodno" plesanje (bez koreografije), sve dok vam se snovi ne ostvare, i želje ne ispune! Vrlo šarolik izbor probrane glazbe, odlična ekipa i turbo mod je upaljen! Samo se najavite i isprobajte, riječi su suvišne, preporučamo isprobavanje bar 3 različita termina dok shvatite koncept:
"Words are very unnecessary, They can only do harm /Depeche mode/" Shut up and dance ;-)
Na radionicu je dobrodošla samo VODA za piće, sredstva poput alkohola i opijata, uključujući cigarete - nisu dobrodošla. Sve što nam ona "pružaju" možemo dobiti SAMO glazbom ! Pokušajte...;-)

FILMOVI
Izbor kratkih vrlo dobrih dokumentarnih filmova koje smo u 2014. prikazali u 11 gradova u Hrvatskoj ostavit će Vas bez daha. Nedjelja u 20h.
Slobodno upitajte za detalje ili potražite na našoj web stranici !
Ukoliko Vam se svide ovakvi progami, postoji mogućnost da ih ćešće organiziramo.
www.spirit-ri.hr

Molimo da ispunite ovu PRIJAVNICU

Zahvaljujemo se Općini i TZ Punat na suradnji oko realizacije ovog programa !

ecoactive-plakat

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: