EcoActive Slavlje Života

Na otoku Krku u uvali Soline udruga Spirit iz Rijeke priprema još jedan od zanimljivih programa. Ovoga vikenda imat ćete priliku prisustvovati kombinaciji raznih aktivnosti u dodiru s prirodom, ujedno i prošetati, okupati se, zabaviti.

EcoActive je vikend relaksacije, edukacije i dobre vibracije, svi su programi korisni za psihičko i fizičko zdravlje, edukativni i kvalitetni. Ono što doživite u trenucima prisutnosti na programu može vam koristiti i ubuduće, kao zalog za vaš napredak, mir i veselje.

Ovogodišnji EcoActiv fest je sav u duhu Slavlja Života stoga vas pozivamo da nam se pridružite na KRKU na ljekovitom blatu.
Vrijeme je da zaboravimo svoje osobne drame, stresove i nedaće i konačno otkrijemo svoj pravi potencijal, pronađemo mir i radost u sebi i počnemo slaviti Život.

Uz moćne zvukove Gonga i one nježne Tibetanskih zdjela, kroz ples i meditaciju, pošaljimo svijetu živi impuls sreće i ljubavi, uz glazbu i ritam osjetimo Život u sebi i dajmo našem tijelu poruku Života, uz glas koji nas vodi do otkrića našeg Istinskog Bića spoznajmo snagu i radost stvaranja te sve to smijehom pošaljimo u Svijet.

Pokrenimo lavinu dobre vibre i počnimo stvarati Novi Svijet!

Najzanimljiviji između brojnih aktivnosti Festa bit će Pozdrav svijetu, poruka mira koju će glazbenom meditacijom i Gonganjem tik na moru na 150 metara dugačkoj rivici na samom ljekovitom blatu poslati u svijet Jana i Den:
S ljekovitog blata zvukom kroz more šaljemo svijetu poruku zdravlja, ljubavi i mira. More će prenijeti naš zvuk, naše vibre i kako more dodiruje cijeli svijet i izvor je života, u tim trenutcima biti ćemo spojeni sa cijelim svijetom u miru i slobodi. Pridružite nam se. Cijeli trodnevni program je zamišljen na dobrovoljne donacije, uz podršku TZ Dobrinja.

PROGRAM:

- 23.6. PETAK, 20h - Otvorenje "SOUNDS 4 LIFE" Plesna meditacija i GONG za Ljubav i mir, u nama i oko nas! (Na Blatu)
- 24.6. SUBOTA, 20h - Plesna meditacija i GONG (2. dio)

Jutarnji program, SUBOTA I NEDJELJA (na plaži u Solinama, na travi) :
- 7.00h meditacija
- 7.45 Joga smijeha
- 8.30 Hatha joga

Ulaz je dobrovoljna donacija za pojedini program

Nakon tog vikenda, naredne vikende kroz ljeto (kad to bude moguće iz meteroloških i osobnih razloga voditelja i voditeljica) biti će postavljani na Krku pojedinačni programi: Yoga, Gong, Ples... ili neki drugi program koji je bio dio ovog vikenda.

Zatražite info !
DOBRODOŠLI

www.spirit-ri.hr 
media: WWW.ATMA.HR , WWW.DRUMTIDAM.INFO , WWW.PORILUK:COM