Ekstravaganca Planetarni gongovi na EXITU

Na najvećem festivalu u regiji koji počinje ove srijede, prolomit će se zvuk Ekstravagance Planetarnih gongova iz Gong Centra Prema Vama iz Zagreba.

Iskusne gongašice i edukatorice zvukoterapije iz Peter Hess Akademije, Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, premijerno će nastupati na EXITU nakon niza nastupa od kojih pamtimo Otvorenje Europskih sveučilišnih igara 2016. godine u Zagrebu. Pridružit će im se i Anika Petrović iz Novog Sada.

U vibracijama gongova možete uživati na Pachamama pozornici od četvrtka do nedjelje ((06.-09. srpnja). Riječ je o novoj međunarodnoj oazi mira koju su organizatori EXIT-a pripremili za punjenje baterija uoči partija. Uz Silvanu i Mirjanu, Pachamama ugošćuje bubnjare, kirtan izvođače, didgeridoo majstore, basiste i glazbenike s dalekih Anda.

Ukoliko i Vi putujete na Exit, svratite do Pachamame i uživajte u majstorski orkestriranom zvuku gongova svaki dan od četvrtka 6. do nedjelje 9.7.2017.u 19:30 te u 22:30.

A za ostale koji ne stignu na Exit, Osijek nije daleko. Pratite Ekstravagancu Planetarnih gongova na Osječkom ljetu kulture gdje nastupaju s Rinaldom Rusjan iz Osijeka, kod Vodenih vrata u utorak 11. 07. u 20 sati.