STAR WHEELS 2017 - druženje s istinskim zvijezdama

Nakon što smo imali čast dočekati drage sugrađane Rijeke u velikom broju na projekciji ovog filma u Art kinu u okviru Festivala "Uhvati film", red je da i Vas nagradimo s nekoliko minuta radosnog smijeha naših mladih zvijezda...

Kroz jednu spontanu radionicu u riječkoj Ekonomskoj školi snimili smo kratki film. Rezultat je pred Vama! Pogledajte i nasmijte se s našim veselim vanzemaljcima, budite na tih nekoliko minuta dijete koje se raduje svakom snimljenom kadru, svakom aplauzu, svakom malom uspjehu. Gledajte s tonom, obavezno, jer imamo i posebnu filmsku glazbu!

Uz zadnji kadar, ona dva predivna osmjeha iz kojih se vidi radost, mi smo svog Oskara dobili... od njih. Na Vama je da im zaplješćete, šerate, i ako želite na bilo koji način sudjelujete jer, kao svaka prava mega-spektakl filmska priča – i mi ćemo imati nastavke, Klara je već ih smislila! ;)

Nadamo se da će i Vas ovo potaknuti da budete radosniji, bolji, da se zaustavite na tren i odmorite od ove jurnjave, i da se radujete malim stvarima, jer one čine život ljepšim i vedrijim...

 

DETALJI O FILMU

Radnja
U Rijeci su primijećeni vanzemaljci! Oni žele nazad na svoju planetu, ali se pritom suočavaju s domorodačkim stanovništvom, previše birokratiziranim za vanzemaljski ukus... ;-)

Glavne uloge
Princeza Klareia i Dorihan Solo – na strani su sila dobra i žele promijeniti ovaj svijet na bolje!

Vaša uloga
Sudjelujte i Vi u promjeni svijeta na bolje podrškom našem projektu! Svaka Vaša akcija izazvat će reakciju – novi nastavak filma, radionice za napredak ove priče, ovih (i drugih) svemirskih vitezova... Projekt traje dok bude interesa za njega, naročito sa strane naših sudionika, ali naravno, i Vas gledatelja. Veselimo se zajedno! Odagnajmo sile mraka! ;-)

Scenario 1
Promovirati ovaj prvi probni uradak i uputiti ljudima poruku da postojimo. Razveseliti i zabaviti sve Vas. Šerajte nas! U ovom projektu možete i osobno sudjelovati!

Scenario 2
Postaviti potrebne radionice glume, pjevanja, jezika... da vanzemaljci što bolje nauče jezik domorodaca, ali i ovi da nauče nešto o vanzemaljcima.

Scenario 3
Naravno, snimiti što više nastavaka i uključiti što više ljudi u projekt – da i nas i vas zabavimo i poigramo se, jer – treba ostati dijete u srcu. Svijet je preozbiljan i prenapet.

Premijera na netu
Pogledaj 6 minuta radosti! :

https://www.youtube.com/watch?time_continue=389&v=vYrnvZ37KNY

 

Doniranje
Dosadašnji/e donatori/ce:
- Ekonomska škola Mije Mirkovića u Rijeci - donirala učenike, prostor, vrijeme, povjerenje...
- gđa ravnateljica škole Laura - donirala povjerenje, strpljenje i ljubav
- udruga Spirit donirala je na korištenje video opremu, ideje i dobru volju članova
- Canzio, riječki amaterski glazbenik je donirao glazbu za film
- Vizualno rješenje, logo projekta STAR WHEELS donirala je tvrtka DEMODE.hr

 ♥