Dođi i ispjevaj svoje srce, Kirtan večer

S uzbuđenjem vas zovemo na večer poziva i odgovora pjesme u prekrasnom Pink Elephant Yoga House-u u petak, 18.5.2018. od 19.30 do 21.00 sati.

Oblik pjevanja kroz poziv i odgovor spada u indijsku tradiciju Kirtana te je predivan način da uronimo u srce kroz snagu vlastitog glasa.
Nikakvo prethodno iskustvo nije potrebno. Dođite na zajedničko pjevanje Kirtan i drugih pjesama kroz praksu predanosti srca u noći poziva i odgovora pjesma u cijelome svijetu.

Ova večer je prilika za uživate u snazi svoga srca i glasa. Na bubnjevima će nam se pridružiti Slaven Pila Damjanić.

Dođite uživati u tradicionalnim i suvremenim napjevima.

Veselim se pjevanju s vama,

Yasia

Mjesto održavanja: Pink Elephant Yoga House, Gundulićeva 63, Zagreb
Datum: petak, 18.5.2018., 19.30-20.30
Vodi: Yasia Leiserach
Cijena:  €15.00
Info i prijave: centar. meleta@gmail.com ili mob 099 7028 389 (Tamara).

Više o voditeljici:

Yasia Leiserach je učiteljica plesa i pokreta s glasom i to s cjeloživotnom ljubavlju prema plesu, radu s glasom i kirtanu (predani poziv i odgovor kroz melodiju). Rad kojim se Yasia bavi osnažuje druge u njihovom glasu i pokretu te podržava pronalazak najbogatijeg izraza sebe kroz rad s čistim glasom i kroz ples.
Yasia vodi radionice s glasom i pokretom te večeri pjevanja u Velikoj Britaniji, Irskoj i Tajlandu. Također je učiteljica u treningu te facilitatorica u školi Movemenet Medicine u Velikoj Britaniji.
Više o njezinom radu možete saznati ovdje:
www.yasia.org

Yasia će voditi i vikend radionicu 'Oslobodi svoj glas'. Ova radionica bavi se vraćanjem vlastitog autentičnog glasa kroz rad s glasom i pokret, kroz nježan, osnažujuć i oslobađajuć pristup..

***RAD S GLASOM MOŽETE NASTAVITI S YASIOM NA VIKEND RADIONICI
U ZAGREBU U SUBOTU, 19.-20.5.2018.: https://web.facebook.com/events/296735777518301/