9. Festival brazilske kulture – energija Brazila na ulicama Zagreba!

 Brazilactica 9.0 – 08. do 11. svibnja 2019.

Još jednom, Udruga Amazonas donosi ritam i energiju Brazila na ulice Zagreba! Deveto izdanje Festivala brazilske kulture – Brazilactice održat će se od 08. do 11. svibnja 2019. godine, u Zagrebu.

U četiri festivalska dana moći ćete sudjelovati i/ili pogledati različite aktivnosti povezane s brazilskom kulturom. Ritam ćete pronaći kroz besplatne radionice capoeire i sambe, a zvuk će pratiti otvoreni jam na Europskom trgu. Interaktivna radionica u Centru za mlade grada Zagreba omogućit će vam da putujete gradovima Brazila i saznate više o njegovoj prošlosti i običajima, a više o počecima capoeire čut ćete kroz uličnu predstavu 'Capoeira story' na Cvjetnom trgu. Sve ljubitelje i ljubiteljice kvizova i ove godine očekuje kviz o Brazilu, u popularnom Pločniku. Nismo zaboravili ni na naše najmlađe! Oni će ove godine imati radionicu za superheroje/superheroine na Trgu kralja Tomislava, koju će pratiti facepainting koji će im omogućiti da na jedan dan postanu capoeira superheroji! Nakon svih događanja, druženje i opuštanje nastavljamo u Juta/Kota baru.

Osim članova udruge te naših sugrađana i sugrađanki, festival svake godine pohode internacionalni gosti iz Europe i svijeta. Stoga, ako se želite informirati, upoznati nove kulture ili podijeliti svoje znanje, izraziti se pokretom ili zvukom - pridružite nam se u svibnju na energičnim i aktivnim ulicama Zagreba! 

Više informacija te raspored događanja potražite na web stranici Festivala.

Festival organizira Udruga Amazonas, suradnici festivala su Pločnik, Centar za mlade grada Zagreba i Juta/Kota bar.

*U slučaju vremenskih nepogoda, raspored je podložan izmjenama. Događanja u Centru za mlade otvorena su za mlade od 15 do 29 godina. 

Udrugu Amazonas možete pratiti i na društvenim mrežama:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; 098 914 2825