Velika rock eksplozija #13

Velika rock eksplozija #13 24.9. i 25.9.2020. 24.9. - Hard Place - predstavljanje kompilacije "XX 2020 XX" 25.9. - Boogaloo - koncert grupe "Vatra" + support
Ovogodišnje, trinaesto po redu izdanje festivala "Velika rock eksplozija" će se održati 24.9. i 25.9. u zagrebačkim klubovima Hard Place i Boogaloo.

Kao i uvijek do sada, festival predstavlja nekoliko mladih domaćih rock sastava, koji su se svojim radom istaknuli u prethodnoj godini te već dokazanog headlinera - Vatru. Prva festivalska večer "VRE #13" je namijenjena koncertnoj promociji kompilacije "XX 2020 XX", na kojoj se nalaze četiri potpuno nova rock benda u Sponinom glazbenom katalogu - Benston, Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla, Solarov i T.I.E. Mjesto održavanja koncerta je zagrebački klub Hard Place, a ulaz je besplatan. Veliko finale trinaeste "Velike rock ekplozije" je rezervirano za jedan od najpopularnijih domaćih bendova - Vatru, a prije virovitičkih rockera će nastupiti predgrupa koja je još u fazi izbora. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna. Više informacija o festivalu, popis svih izvođača i satnica nastupa će biti objavljeni uskoro.

http://www.spona.com.hr/