Iroko, afro bend, 13.4.2013.

Dragi prijatelji ritma, Afrike, bubnjeva, Iroka...

Dolazi vrijeme da pospremite svoju zimsku obuću natrag u ormar i iz njega izvadite plesne cipelice, jer - pozivamo vas na naš prvi proljetni koncert u subotu 13.4.2013. u MMC Kopriva, Ilica 196.

Pripremite se na magične, plesne afro ritmove, melodiozne napjeve, energičnu svirku, izvrstan provod,...

Prihod od ulaznica s koncerta - kao i sve dobrodošle donacije - namijenili smo za snimanje našeg prvog albuma. Prve taktove albuma počinjemo snimati početkom travnja, a objavljivanje albuma planiramo za lipanj.

Na koncertu ćemo imati i posebne goste večeri - grupu K'ERD - jedno novo ime na domaćoj world music sceni.

 

A naravno, radit će i šank za prijeko potrebnu okrijepu.

Sve vas s radošću očekujemo

* * * Ulaznica - 20 kn

* * * Ulaz je od 20 sati a početak koncerta točno u 20.30 - pa zato nemojte kasniti :-)
* * *
Ako volite našu (njihovu afro) glazbu i ako cijenite naš rad i nastojanje da u moru današnjih lako-glazbenih nota održimo glazbu živom, zdravom i radosnom, te da u ovom kutku univerzuma prezentiramo jednu izuzetno divnu kulturu i glazbu zapadno-afričkog podneblja - možete nam u vidu donacija i financijski pripomoći snimanje albuma.

Sve donacije bit će nam itekako dobrodošle jer album objavljujemo samostalno, što znači da iza nas nema nikakve izdavačke kuće niti izdavačkih ugovora. Tako da će album biti objavljen u okviru naše DRUM-TI-DAM udruge.

Donacije u visini od 100 pa do beskonačno kuna, možete uplatiti na:
DRUM-TI-DAM Udruga za kulturu ritma
Borongajska 84
10000 Zagreb
žiro račun: 2484008-1104276834 (Raiffaisen banka)
Svrha uplate - donacija

Također, ako ste vi ili vaša firma, udruga, poduzeće,... zainteresirani za neko konkretno sponzoriranje cjelokupnog projekta oko albuma (ili znate nekoga koga bi takvo nešto zanimalo i u tome vidio neki interes) - otvoreni smo za razgovore i dogovore :-)

Srdačan pozdrav
i neka Ritam bude s vama

Daksh Krešimir Oreški