događanja - ostalo

vertical horizontal
 • Publika i kritika odlično prihvatile predstavu ’Za umrijet od smijeha’

  Oni su puni mana. Oni su zahtjevni. Oni su teški.Oni su antijunaci našeg doba.Oni su mi kad zatvorimo oči.Oni su odlučili poludjeti kako bismo mi shvatili da nismo normalni.

 • 7. ADRIA ADVENT MARATON 2017 – 3. prosinca u Crikvenici!

  Prva adventska nedjelja i ove godine u znaku crikveničkog Adria Advent Maratona! Nakon dobivanja prestižne titule najbolje turističke zdravstvene destinacije, Crikvenica će prvog vikenda u prosincu još jednom biti domaćin jedinom profesionalnom međunarodnom trkaćem maratonu i polumaratonu u Europi...

 • NOĆ KAZALIŠTA u Retkovcima, subota, 25.11.2017.

  Draga publiko, pozivamo vas na 9. Noć kazališta u subotu, 25. studenoga 2017. godine! Od 19.30 sati u Hrvatskom domu kulture u Retkovcima čeka vas program "Pljesak i smijeh". Ulaz je slobodan uz mogućnost rezervacije sjedećih mjesta.

 • “Mi ostajemo u Hrvatskoj”

  “Mi ostajemo u Hrvatskoj” naslov je petog po redu Tjedna Svjetskog saveza mladih Hrvatska, koji se 2017. godine održava od 20. do 24. studenog, u Zagrebu. Tjedan Svjetskog saveza mladih Hrvatska je konferencija zamišljena kao niz događaja poput okruglih stolova, debata i panel-rasprava u trajanju...

 • AI BattleGround – Natjecanje u programiranju umjetne inteligencije

  Studentska udruga BEST Zagreb, u suradnji s renomiranim IT tvrtkama, nakon niza uspješno organiziranih natjecanja ovog tipa i ove godine Vam donosi AIBG – natjecanje u programiranju umjetne inteligencije. Pridruži se borbi!

 • Obrazovanje između onoga što VIŠE NIJE i onoga što JOŠ NIJE

  Tribina na temu "Obrazovanje između onoga što više nije i onoga što još nije" te predstavljanje knjige "Stotinu miliona sadašnjih sudbina D. L. Brierleyja " (Udruženje prijatelja valdorfske pedagogije, Sarajevo, 2017.) održat će se u Zagrebu u petak 17. studenog 2017. u 18.00, u knjižnici Bogdan...

 • "Kako je Potjeh tražio istinu" Kazališta Hotel Bulić uskoro u Tvornici kulture!

  U ponedjeljak 13.11. u 20 sati će u Tvornici kulture biti održana premijera predstave "Kako je Potjeh tražio istinu", u produkciji Kazališta Hotel Bulić. Režiju potpisuje Senka Bulić, a u predstavi glumi Luka Nižetić.

 • Paleta emocija: potraga za skrivenim blagom u komunikaciji

  Kako se smijemo? Kako suosjećamo? Kako pokazujemo ljubav? Što naše tijelo signalizira kad smo u strahu? Kako kodiramo osjećaje iz dana u dan? ....Dobrodošli na izložbu fotografija koja propituje signale emocija kodirane u našim tijelima!

 • Kako postaviti Ibsenovu „Noru“ sa samo dva glumca

  9. studenoga, s početkom u 20 sati, u kazalištu KNAP Centra kulture na Peščenici zagrebačka umjetnička organizacija Tragači prikazuje predstavu „Nora – trenutak pobune“, koju po tekstu Jelene Hadži-Manev režira Frana Marija Vranković. 

 • Dan Otvorenih Vrata Centra Za Kreativno Pisanje 2017.

  Dođite u subotu 23-9-2017. u 17 u Gajevu 10 na Dan otvorenih vrata CeKaPea, upoznajte se s našim radom i voditeljima i upišite radionicu pisanja po povoljnim cijenama!

 • Udomljavanje je fora – edukacija je fora!

  Akcija „Udomljavanje je fora“ u organizaciji Grada Zagreba i Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba ''Dumovec'', u suradnji s udrugom Prijatelji životinja, održat će se u subotu 23. rujna 2017. godine, od 9 do 15 sati na zagrebačkome Trgu bana Jelačića. Na vas čekaju: infoštandovi, veseli...

 • Obilježimo zajedno CMS-ovih #20GodinaNeMIRa !

  Pozivamo Vas da s nama obilježite prvih 20 godina postojanja Centra za mirovne studije, skorašnju 20. generaciju Mirovnih studija, te Međunarodni dan mira! Tribina „Prijetnje miru pred nama“ će se održati 22. rujna 2017. od 18 sati u Močvari (Trnjanski nasip bb).

 • Kyudo na Dan Japana u Zagrebu

  I ove godine Veleposlanstvo Japana organizira Dan Japana, koji će se ove godine održati u subotu 30. rujna 2017., u Zagrebu u prostoru i ispred Muzeja Mimara.

 • Zagrebački piknik Vas poziva i ove subote

  Zagrebački piknik i ove će se subote, 19. kolovoza 2017., održati u parku Maksimir! Tijekom cijeloga ljeta, od kraja svibnja, brojni Zagrepčani i turisti svake subote uživaju na Maksimiru. Zagrebački piknik održava od 10 do 20 sati, na livadi kod Drugog jezera.