događanja - ostalo

vertical horizontal
 • Dan Otvorenih Vrata Centra Za Kreativno Pisanje 2017.

  Dođite u subotu 23-9-2017. u 17 u Gajevu 10 na Dan otvorenih vrata CeKaPea, upoznajte se s našim radom i voditeljima i upišite radionicu pisanja po povoljnim cijenama!

 • Udomljavanje je fora – edukacija je fora!

  Akcija „Udomljavanje je fora“ u organizaciji Grada Zagreba i Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba ''Dumovec'', u suradnji s udrugom Prijatelji životinja, održat će se u subotu 23. rujna 2017. godine, od 9 do 15 sati na zagrebačkome Trgu bana Jelačića. Na vas čekaju: infoštandovi, veseli...

 • Obilježimo zajedno CMS-ovih #20GodinaNeMIRa !

  Pozivamo Vas da s nama obilježite prvih 20 godina postojanja Centra za mirovne studije, skorašnju 20. generaciju Mirovnih studija, te Međunarodni dan mira! Tribina „Prijetnje miru pred nama“ će se održati 22. rujna 2017. od 18 sati u Močvari (Trnjanski nasip bb).

 • Kyudo na Dan Japana u Zagrebu

  I ove godine Veleposlanstvo Japana organizira Dan Japana, koji će se ove godine održati u subotu 30. rujna 2017., u Zagrebu u prostoru i ispred Muzeja Mimara.

 • Zagrebački piknik Vas poziva i ove subote

  Zagrebački piknik i ove će se subote, 19. kolovoza 2017., održati u parku Maksimir! Tijekom cijeloga ljeta, od kraja svibnja, brojni Zagrepčani i turisti svake subote uživaju na Maksimiru. Zagrebački piknik održava od 10 do 20 sati, na livadi kod Drugog jezera.

 • Ljeto u Općini Ivankovo, Kazališna večer

  Pridružite nam se u petak, 18. kolovoza 2017. u 20.00 sati u Hrvatskom domu kulture u Retkovcima na KAZALIŠNOJ VEČERI koja se održava u okviru programa LJETO U OPĆINI IVANKOVO, kojemu je organizator Općina Ivankovo.

 • Projekcija kratkih filmova ekološke tematike u Šilu

  Na Rivi u Šilu, na otoku Krku, u nedjelju 16.7.2017. u 21h Udruga Spirit priredit će projekciju kratkih filmova ekološke tematike.

 • Završna produkcija Centra za kreativno pisanje

  Na kraju uspješne desete školske godine, Centar za kreativno pisanje poziva vas u srijedu, 5. srpnja 2017. u 19 sati u caffe bar Botaničar, Trg Marka Marulića 6 u Zagrebu na završnu produkciju i čitanje proznih tekstova polaznika i polaznica CeKaPea.

 • Dani Općine Ivankovo, 25. i 26. lipnja

  Općina Ivankovo poziva Vas na obilježavanje Dana Općine Ivankovo 25. i 26. lipnja 2017. godine!

 • Turistička atrakcija ponovno u Zagrebu: Tajne Griča

  I ove godine otkrijte bogatu i mističnu zagrebačku povijest uz Tajne Griča! Noćna kazališna tura koja već sedam godina svojim inovativnim konceptom privlači brojne domaće i inozemne turiste i Zagrepčane, i ove će se sezone održavati - svakog petka na hrvatskom i subote na engleskome jeziku! Ture...

 • Možda ste i vi #LudiZaMakedonijom...

  Mi smo Ezerki i Sedum osmini, vokalno-instrumentalni sastav koji djeluje već 22 godine u Zagrebu pod okriljem Hrvatsko-makedonskog društva prijateljstva. Mi smo čuvari makedonske glazbe. Za turneju po Makedoniji trebamo vašu pomoć. A možete i s nama na put. Zašto? Jer svi smo mi ludi za...

 • Događanja u Ivanić-Gradu prvi vikend u lipnju 2017.

  Pozivamo Vas na događanja za Dane grada i Otvorenje 13. Obrtničkog sajma “Tradicija, gastronomija, turizam“ u subotu 3. lipnja 2017. u 10,00 sati, te u 19,00 sati na Međunarodni žabarski karneval na Trg. V. Nazora.

 • GOSTOVANJE U GRADSKOM KAZALIŠTU "JOZA IVAKIĆ" U VINKOVCIMA

  Dragi zaljubljenici u kazališnu umjetnost, pridružite nam se u Gradskom kazalištu "Joza Ivakić" - Vinkovci i uživajte u predstavi retkovačkih kazalištaraca! U četvrtak, 1. lipnja 2017. s početkom u 20.00 sati Kazalište "Mika Živković" - Retkovci u Gradskom kazalištu "Joza Ivakić" u Vinkovcima...

 • Dan otvorenih vrata Saveza izviđača Hrvatske - 25.5.2017.

  Dragi svi, 25. svibnja 2017. održavaju se Dani otvorenih vrata udruga, u kojima sudjeluje i Savez izviđača Hrvatske. Taj dan, od 15:00 do 18:00 sati, vrata SIH-a bit će otvorena za članove, bivše članove, buduće članove, slučajne prolaznike... zapravo, bit će otvorena za SVE - dođite i družite se s...