događanja - ples

vertical horizontal
 • 7. FLAMENCO FESTIVAL ZAGREB

  28.- 30. rujna 2019. Gradsko dramsko kazalište Gavella & Jazz&Cabaret club Kontesa Dašak Španjolske ove jeseni ponovno u Zagrebu od 28. do 30. rujna

 • 36.TJEDAN SUVREMENOG PLESA

  Hrvatski institut za pokret i ples predstavlja: 36.TJEDAN SUVREMENOG PLESAZagreb, 04. do 11. lipnja 2019.

 • 'BEZDAN' autorskog projekta inspiriranog životom i djelom Ulderika Donadinija

  PREMIJERA U RIBNJAKU Plesni centar Puls najavljuje premijeru predstave 'BEZDAN' autorskog projekta inspiriranog životom i djelom Ulderika Donadinija, 01. prosinca 2018. u 20.00 sati u Centru mladih Ribnjak

 • Dođite na Zrinjevac, zaplešite i prisjetite se romantičnih prošlih vremena!

  Zagrebačka ljetna atmosfera koja poziva na ples:Od 10. do 19. kolovoza dođite na Zrinjevac, zaplešite i prisjetite se romantičnih prošlih vremena!

 • Festival suvremenog plesa i pokreta Periskop u Rijeci

  Periskop poziva!Periskop i ove godine poziva mlade iz cijele Hrvatske da stvaraju i svoje radove podijele s publikom u europskoj prijestolnici kulture – Rijeci!

 • 35.TJEDAN SUVREMENOG PLESA

  Hrvatski institut za pokret i ples predstavlja: 35.TJEDAN SUVREMENOG PLESA, Zagreb, 06. do 12. lipnja 2018. Ovogodišnje, 35. izdanje međunarodnog festivala Tjedan suvremenog plesa donosi nekoliko novih imena s međunarodne scene, kao i nove predstave nama poznatih, a publici dragih umjetnika, uz...

 • "Tamo vani i ovdje unutra" na festivalu Platforma.hr

  U sklopu Platforme HR pozivamo vas na site-specific plesnu predstavu »Tamo vani i ovdje unutra« koja će se u utorak 22.5.2018. održati u mnogima već zaboravljenom prostoru bivšeg Kupališta Dijana u Ilici 8 u Zagrebu.

 • POKRET MISLIM OKRET!

  U sklopu umjetničkog istraživanja Koreografija utopije i projekta Improspekcije2018 pozivamo vas na 6. izvedbenu postaju projekta POKRET MISLIM OKRET!

 • Orijentalna plesna poslastica: Niz vodu, uz goru

  Apsaradhe i gošće nastupaju u Centru za kulturu i informacije Maksimir6. svibnja Centar za kulturu i informacije Maksimir preobrazit će se u orijentalnu plesnu palaču u kojoj će se moći vidjeti plesni koraci od Indije do Španjolske, u klasičnim i modernim fuzijskim stilovima. Dođite!

 • NUKLEON u Zagrebačkom plesnom centru

  Nukleon je cjelovečernja predstava nastala u suradnji IMRC Inkluzivnog kolektiva za istraživanje pokreta i Aleksandre Janeve Imfeld. Koreografski predjeli koje plesači stvaraju, posljedica su kolektivnog autorstva i razrade specifičnog sistema plesačke interakcije, nastalog iz svakog pojedinog...

 • Predstava, koja je nastala u ožujku

  Predstava koja je nastala u ožujku se ne sjeća ničega osim sebe ispred ovog trenutka. Prvo je igra, onda je predstava koja nastaje kroz niz igara. Tamara i Hanna predlažu i vode igru. Razlika između vas, posjetitelja i suigrača igre, i njih dvije - samo je u tome da su Tamara i Hanna malo više...

 • Predstava DOM na Akademiji likovnih umjetnosti

  Nagrađivana umjetnička organizacija za otvaranje novih polja kazališne komunikacije prikazuje ponovne izvedbe all-women multimedijalnog rada o tijelu, dodiru i senzualnosti kao subverzivnom potencijalu unutar pojma ‘doma’.

 • 11. hrvatsko natjecanje plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska

  Preko 70 mladih plesačica i plesača sudjelovat će na ovogodišnjem izdanju natjecanja u suvremenom plesu „Mia Čorak Slavenska“. Već 11. godinu, mlade plesačice i plesači iz čitave Hrvatske, natječu se po dobnim kategorijama od 6. pa sve do 16.

 • ZVUK I POKRET

  U velikoj seriji programa riječke ŠKOLE ZVUKA, koja istražuje različite aspekte zvuka i njegovog utjecaja na nas, a, nakon upravo održanog programa ZVUK I JOGA, ponuđeno nam je da ispitamo ZVUK I POKRET.