Zadnja izvedba plesne predstave "TI"

U subotu 16. travnja 2016. s početkom u 20:00 sati održat će se zadnja izvedba plesne predstave TI u Zagrebačkom plesnom centru, u koreografiji i izvedbi Aleksandre Mišić i Ognjena Vučinića.

"Intimnost zapravo nije moguće požurivati. Posrijedi je proces, a ne događaj. Intimnošću nije moguće upravljati. Kao ni osjećaj, nije ju moguće zadržati niti ponoviti po volji. Intimnost opažamo, ne stvaramo ju".

Plesna predstava TI nastaje iz ideje scenskog i video uprizorenja poezije Enesa Kiševića (Sunce, vjetar i ti). Kroz dojmljiv plesni duet pred publikom se odvija intimna priča koja ispituje i komunicira ljudsku bliskost, život i njegov ciklus. Poeziju interpretira glumac Robert Kurbaša koji je u ovom projektu idejni zagovornik video-oblikovanja kao načina prisutnosti poezije u svakodnevnom životu.

Aleksandra Mišić i Ognjen Vučinić osvojili su za predstavu "Ti" Grand prix nagradu na Međunarodnom festivalu suvremenog plesa u Alžiru.

Više o predstavi pogledajte na: http://www.plesnicentar.info/hr/predstave/1016-ti-042016 

Ulaznice je moguće rezervirati putem emaila na: ulaznice@plesnicentar.info , a kupiti ih se može u Zagrebačkom plesnom centru radnim danom od 10:00 do 18:00 sati.

Zagrebački plesni centar
Ilica 10, Zagreb 
press@plesnicentar.info 
www.plesnicentar.info