IN INGLIŠ

Po prvi puta u, ne tako kratkoj, povijesti hrvatske stand-up komedije, domaća publika će imati prilike vidjeti našeg stand-up komičara u njegovoj cjelovečernjoj predstavi - na engleskom jeziku.

Pedja Bajović je taj svoj jednoipolsatni show prigodno nazvao IN INGLIŠ, a sastojat će se od probranih fora iz njegovog dosadašnjeg opuse te onoga što nikada i ne izvodi na hrvatskom jeziku!

- Jednostavno, neke fore nije moguće izreći na našem jeziku, kao i to da jako puno toga što inače govorim u svojim stand-up predstavama, nije prevodivo na engleski!, pojašnjava Pedja

Ovaj show će se održati u prosotru gourmet bara BASTA (Varšavska 5) u ponedjeljak 28.11.2016. s početkom u 20 sati. Ulaznica je standardnih 50kn, a informacije s emogu dobiti putem telefona 095 707 0003

Podsjećamo da je Pedja Bajović hrvatski predstavnik u završnici svjetskog natjecanja stand-up komičara, pod nazivom The Funniest Person in the World, a koje organizira najveća svjetska comedy produkcija Laugh Factory iz Los Angelesa.

Zato vas ljubazno molimo da na adresi www.VotePedjaBajovic.com pogledate njegov kratki video (3 min.) o bivšoj Jugoslaviji, Amerikancima i Englezima i tamo mu date svoj LIKE, a ako vam se taj video jako dopadne, možete ga i podijeliti!