"Stand-Up Trilogija" - sada na Internetu

👉👉👉 www.bit.ly/SNOGU👈👈👈

PREMIJERNO se pred vama nalazi 15 godina karijere pravog pionira i veterana domaće stand-up komedije, pretočenih u skoro 6 sati televizijskog (Full HD 1080p) video formata - složenog u 3 tematske predstave. Puno je tu brojki, ali to bi svakako najbolje objasnio Sir Oliver: Cijena? Prava sitnica!

Ovu video Stand-Up Trilogiju čine tri tematske predstave:
- S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) - online ulaznice u ponudi od 24.12. (popust do 31.12.!)
- MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) - online ulaznice u ponudi od 01.02.
- ROK TRAJANJA - online ulaznice u ponudi od 01.03.

ZAŠTO NA OVO POTROŠITI SKORO ŠEST SATI?
Za početak, potrošite sat i 46 minuta na prvu od tri predstave! Svi znate šta je Sarajevo, a sigurni smo da znate i koliko je jak tamošnji humor. E sad, zamislite ovo - lik koji NIJE iz Sarajeva, usudio se da tamo ode i pred sarajevskom rajom izvede (te usput i snimi) svoju stand-up komediju! Ne jednom, ne dva, nego - tri puta! Jesu li se smijali...?
Ako laže koza, ne laže rog! Na web stranici čiji je link na početku ove poruke je kratki video u kojem možete pogledati koliko je dobro bilo, pa zaključite sami! 😎

Predstava S NOGU* je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili živjeti tu – na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji… uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka su svakodnevna iskustva gotovo identična, dok su neka kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… itd. - sve do nepriznatog Plutona.

- 'Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi… ili Japanci? Ili mi. - Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku? - Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina? - Šta se zapravo dogodi kad Hrvati popiz... na Slovence? - Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…? - A gdje je nestalo makedonsko devojče…? ... i još više pitanja i još manje odgovora! Svemu tome se doda i malo politike i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikad dovoljno!) seksa… i eto – S NOGU!

NAPOMENA by Pedja:
* Za neupućene u moj lik & djelo, sve informacije se brzo & lako mogu naći na 👉 PedjaBajovic.com
ALI, ZAŠTO TO NIJE NA TELEVIZIJI? Ovo je bilo snimljeno kako bi završilo na Netflixu; ili da to uzme HBO ili barem Amazon Prime Video. I onda se dogodi koronavirus i balkanska mini-tržišta su im pala preko (i inače daleke!) margine poslovnih planova. Naše televizije? Nemojte se šaliti, molim vas, to je moj posao!

DOBRO, ALI SAD STVARNO - KOLIKO TREBA POTROŠITI ZA TO?
Ulaznica: 7 DANA NA MOM SRCU LEŽI RANA - za one koji će to kupiti do 31.12.: 50kn/~6,5€
Ulaznica: BOLJE IKAD NEGO NIKAD! - oni malo sporiji: 70kn/~9,3€ (kupovina od 01.01.)
*Broj online ulaznica je ograničen. Zašto, ako je ovo preko interneta, a ne u nekom fizičkom prostoru? Zato što želimo osigurati da će vaše gledanje bude bez ikakvih tehničkih poteškoća. Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

POSEBNA PONUDA: Ukoliko ovaj video želite pokloniti dragoj osobi, za rođendan ili tekuće praznike, pošaljite nam poruku i Pedja će snimiti i kratki video s čestitkom na „svoj“ način!
The Pedja Team

            ♥