duh i tijelo - anđeli među nama

vertical horizontal
 • Duhovne poruke anđela 21.5.-27.5.2018.

  Sretni, zdravi i uspješni možete biti jedino ako ostvarujete poslanje svoje Duše!Pomoću naših kartica anđeli vam šalju znakove kako riješiti životne probleme.Anđeoska karta tjedna: 21.5.-27.5.2018.Anđeo sklada: „U osjećaju cjelovitosti tvoje biće naći će smirenost, snagu i nadahnuće.“

 • Osnovna pravila pomaganja na duhovnoj i materijalnoj razini

  Često se u životu nađemo u situaciji da želimo i trebamo pomoći bližnjima, ali se u tom pomaganju znamo često i zapetljati. Pri iscjeljivanju, ali i u privatnim odnosima, gdje smo u prilici pomagati, postoje neka jednostavna pravila kojih se treba pridržavati.

 • Duhovne poruke anđela | 14.5.-20.5.2018.

  Duhovne poruke anđelaSretni, zdravi i uspješni možete biti jedino ako ostvarujete poslanje svoje Duše!Pomoću naših kartica anđeli vam šalju znakove kako riješiti životne probleme.

 • Kako riješiti potisnute strahove

  Strahove i probleme za koje ne znate otkud dolaze riješite nehipnotičkom regresijom!Uzrok problema često je jednostavan, ali skriven u podsvijesti. U zatvorenom krugu problema drži vas sjećanje iz prošlih života.Kad se ono što vas muči više ne ponavlja, riješili ste problem.

 • Duhovne poruke anđela

  Sretni, zdravi i uspješni možete biti jedino ako ostvarujete poslanje svoje Duše!Pomoću naših kartica anđeli vam šalju znakove kako riješiti životne probleme.Anđeoska karta tjedna: 7.5.-13.5.2018.Anđeo čuda: „Kada vrata svoga srca otvoriš anđelima, čuda se počinju događati!“