Anđeli među nama - nova rubrika na Drumtidam portalu

Duhovni učitelji Dan Šercar i Željka Tokić posvetili su svoj život otkrivanju duhovnih tajni čovjeka, prirode i svijeta.
U ovoj rubrici pisat će o anđelima, zdravlju, iscjeljivanju, masažama, življenju u skladu s prirodom, duhovnim nagovještajima budućnosti, snovima, kristaloterapiji, geomantiji prostora, psihoenergetskim zaštititama, sudbini, karmi i putovanju duše…
S vama će podijeliti svoje životno iskustvo i savjete u ljubavi, poslu, zdravlju i svim ostalim temama koje vas zanimaju!

Ovdje možete vidjeti, sve do sada, objavljene tekstove.
pogledaj


Biografije:


danDan Šercar: duhovni učitelj, anđeolog, majstor Reikija i Tarota, svoj duhovni put započeo je 1981. godine tehnikom iscjeljivanja „Dodirom do zdravlja“, a 1985. u Londonu postaje internacionalni instruktor primjenjene kineziologije. Iste godine u Švicarskoj prima blagoslov Dalaj Lame i inicijaciju Chalachakra, što ostavlja dubok trag u njegovom životu i djelovanju kao iscjelitelja, terapeuta i učitelja.
Od sredine osamdesetih drži predavanja, tečajeve i radionice o refleksoterapiji, masaži, akupresuri, wellnessu i drugim metodama iscjeljivanja i opuštanja.
Početkom devedesetih susreće se s tehnikom iscjeljivanja polaganjem ruku i postaje Reiki Majstor-učitelj Usui Shiki Ryoho metode.
Nadahnut radom Europske transpersonalne asocijacije 1994. osniva Hrvatsku transpersonalnu asocijaciju i aktivno sudjeluje na seminarima i susretima diljem Europe.
U više od 35 godina učenja i rada u različitim tehnikama duhovnosti, postao je majstor mnogih tehnika, a bavljenje anđelima kruna je njegova života i rada.
Zajedno sa Željkom Tokić vodi udrugu HTA i Angels centar, a do sada su objavili više od petnaest knjiga, uglavnom anđeoske tematike.

željkaŽeljka Tokić: duhovna učiteljica i savjetnica, novinarka, autorica mnogih knjiga o anđelima i Anđeoskih kartica, majstorica Reikija i Tarota, za duhovni svijet se počinje zanimati još u djetinjstvu, potaknuta djedovim pričama o vilama i vilenjacima te bajkama Ivane Brlić-Mažuranić.
Sredinom osamdesetih godina počinje proučavati psihologiju, filozofiju i religiju Istoka, Carla Gustava Junga, tumačenje snova i astrologiju, a počinje vježbati intuiciju pomoću jednostavnih karata za proricanje.
U devedesetima se susreće sa svojim duhovnim učiteljima i iscjeliteljima, uči tehnike meditacije u Brightonu i postaje Majstorica-učiteljica Usui Shiki Ryoho metode.
Uz vođenje tečajeva, radionica i grupnih meditacija, u svakodnevnu praksu iscjeljivanja uključuje kristale, aromaterapiju i kontakt s anđeoskim energijama.
Od 2000. je uključena u djelovanje i vođenje Angels centra i Hrvatske transpersonalne asocijacije te vođenje anđeoskih radionica i seminara.
U zadnjih desetak godina piše kolumne za nekoliko internetskih stranica i portala, koje su objedinjene i objavljene u knjizi „Sva lica života“.
Uz pisanje, savjetovanje i iscjeljivanje ljudi, rado se bavi i iscjeljivanjem životinja.

 

Angels centar Zagreb
www.angels-city.com

 Photo by Piotr Wilk on Unsplash


Upišete se na Drumtidam mailing listu
i poklanjamo vam PDF verziju knjige

ANĐEOSKI VODIČ (105 str.)
autora 
Dana Šercara i Željke Tokić

Na mail koji ste naznačili stići će vam verzija za preuzimanje.
Autori knjige također će dobiti vaš mail i pozvati vas na neku od svojih radionica.

Iz predgovora:
"Vi vidite samo djelić osobne priče, anđeli vide smisao i cjelinu, ne samo ovoga,nego i svih ostalih života."
             ♥