duh i tijelo - predavanja

vertical horizontal
 • ZNATE LI KOJI JE VAŠ OSOBNI KVANTNI KOD?

  Ono što nismo u stanju logički objasniti, oduvijek smo svrstavali u kategoriju čuda. Prije mnogo godina, gromove smo vezivali uz božju ljutnju, no danas djelovanje prirodnih sila za većinu ljudi ne predstavlja nikakav misterij.

 • MAHA OM CHANTING I KIRTAN ZA BUĐENJE SUOSJEĆANJA PREMA ŽIVOTINJAMA

  U Rijeci ćemo 27. travnja 2019. po prvi puta održati „Maha (veliki) OM Chanting za buđenje suosjećanja prema životinjama“ na koji će doći sudionici iz svih dijelova Hrvatske i iz susjednih zemalja, te će svi zajedno zapjevati OM s ovom vrlo plemenitom namjerom.

 • INTELIGENCIJA TIJELA - Otvoreno predavanje

  Predavanje je besplatno.U današnjem zapadnom društvu tendencija stavljamo naglasak na um naspram emocija i tijela postala je gotovo norma. Sustav vrijednosti 21. stoljeća, rapidni globalni razvoj, razvoj tržišta, tehnologije i znanosti i ubrzani životni ritam samo su potkrijepili dominaciju uma...

 • Tjedan ADHD-a u Hrvatskoj 2017.

  Diljem Hrvatske održavaju se razna predavanja s gostima predavačima o danas najčešćem poremećaju kod školske djece koji je također prisutan i kod odraslih - ADHD-u.

 • Predavanje: SURAT SHABD JOGA - JOGA NEBESKOG ZVUČNOG TOKA

  U utorak 24.10.2017. od 19 sati u Holozofskom društvu Hrvatske u Zagrebu održat će se treće u nizu besplatnih uvodnih predavanja u duhovni put San Mat.

 • Simpozij o yogi

  Veleposlanstvo Republike Indije u suradnji s Hrvatskim savezom za yogu sa zadovoljstvom vas poziva na Simpozij o yogi koji će se održati 17. lipnja 2017. u Zagrebu. Simpozij je dio velike proslave Međunarodnoga dana yoge koja se održava 18. lipnja 2017.

 • Detoks – kuhaj, pokreni se i zablistaj!

  „Ono što me oduševilo kod detoksa je odraz moga lica u zrcalu, već nakon četvrtog dana koža i oči su blistali, a trbuh se ispuhao“, komentar je jedne od brojnih oduševljenih polaznica detoks-programa Dunje Gulin, stručnjakinje za detoksikaciju organizma na prirodan način.

 • Unutarnje Buđenje – Povratak Istinskom Sebi

  /Uvodno predavanje/Cijeli život sam bila u potrazi za trajnim unutarnjim mirom, srećom, ljubavi i osjećajem ispunjenosti. U dubini duše znam da patnja i nemoć nisu naše prirodno stanje. Isto tako, u ogledalu primjećujemo starenje tijela, ali ne osjećamo godine. Pa, iako ste možda jedan ili jedna...

 • Jedan jedini lijek za sve

  Jedini lijek za sve bolesti i probleme koji nas mogu zadesiti u životu je povratak Istinskom sebi i djelovanje iz tog stanja. Kad kažem Istinskom sebi mnogi bi pomislili da se to odnosi na njih kao osobe jer se jedino tako znaju, ali ne mislim na to, ne mislim na osobnost i na ono što većina ljudi...

 • Tobias Lars: ˝Full Specrum Human˝

  Što se trenutačno događa na Zemlji?Kakva je prava povijest čovječanstva?Kamo vodi naša budućnost?

 • Najava nove Planetopijine srijede: Moć daha - vježbe disanja za zdravlje i miran um

  Dnevno udahnemo i izdahnemo oko 20 000 puta – zar ne bi bilo dobro znati kako da to činimo što bolje i učinkovitije? Dobar dah daleko nas vodi, a mi vas vodimo na novu Planetopijinu srijedu kada o dahu slušamo od joga majstorice Snježane Nine Vukas, 3.5. u 19 sati!

 • ŽIVJETI SRCEM

  ŽIVJETI SRCEM – besplatno predavanje u Zagrebu 22.3.17.Na bazi Tri principa (Um, Svijest, Misao)Srce je središte naše duše i naše povezanosti sa svojim pravim Ja i sa svime što postoji. Ono ima neograničenu mudrost i sva znanja su mu dostupna, za razliku od intelekta koji zna samo ono što je do...

 • Points of You - coaching igra za rješavanje problema

  Pozivamo Vas na novu Planetopijinu srijedu, 26.10. u 19 sati! Uz promotivnu prodaju brojnih Planetopijinih naslova povodom obilježavanja 10 godina Planetopije, na svakom predavanju darivat ćemo nekoga od Vas knjigom ili drugim prigodnim poklonom naših partnera! 

 • Što je točno Tai Chi Chuan?

  Dragi naši,evo nas u prilici da donesemo još jedan zanimljiv program na Krk.Nakon što su participirali na Spiritovom EcoActive Festivalu u Dobrinju čast i zadovoljstvo nam je opet tehnički podržati naše prijatelje iz kluba Pantera u pripremi zasebne, samostalne prezentacije svog Tai Chi programa i...