5.6.2010. INDIJANSKA SAUNA U PRIRODI

solar spiritAko želite da Vam se dogodi nešto novo u životu, morate se odlučiti za nešto novo!! Ovo jer prilika da iskusite prirodu, sebe i suanu na potpuno novi način!
NEDALEKO OD UŠĆA RIJEKE KORANE (KARLOVAC)
12.00-18.00H (300KN)

U prekrasnom ambijentu, na samo kilometar od grada Karlovca nalazi se selo Gornje Mekušje. Nedaleko ušća rijeke Korane u Kupu smješten je prostor na kojem će se  održati radionica drevne indijansko-šamanske saune. Polje prepuno cvijeća, stari sjenik, vatra, šator i zvuk "Buffalo" bubnjeva otvaraju mističnu čaroliju priče u kojoj i Vi možete sudjelovati. Uz podršku prirodnih elemenata i prostora pročistiti ćemo svoje tijelo i duh. Zajednički gradimo saunu, ustvari šator za odvijanje ceremonije znojenja i iscjeljivanja. Razmišljamo što sve želimo ili moramo otpustiti, a što primiti, ostvariti i manifestirati trenutno u životu.
Tradicija kaže da ulaskom u zatvoreni prostor saune doživljavamo povratak u maternicu i tada se aktivira proces otpuštanja trauma koje su memorirane na staničnoj razini. Tijelo se intenzivno čisti od toksina, stresa u mišićima a um se prazni od misli, neželjenih koncepata i okvira.

Doživljavamo spoznaju kako djelovati kroz vlastiti izbor, bez uplitanja drugih i na slobodu odbacivanja postojećih životnih matrica. Na suptilnoj razini bivamo podržani od viših oblika energija, a to jača naš osobni osjećaj snage i sposobnost da se napravi novi korak naprijed u životu.

Radionica je za sve one koji se bave duhovnim radom na sebi, osobito ako želite doživjeti nešto novo. Stoga kroz "ZABAVU" uđite u jedno novo šamansko iskustvo i neka započne vaš osobni unutarnji ples. Prepustite se čarobnoj magiji prirode, vatre i vode.

Ponesite: stariji ručnik ili plahtu za sjediti u sauni, kupaći kostim ili majicu, ručnik za obrisati se, prostirku (karimat)za sjedenje uz vatru, dosta vode za piće, svoj bubanj ako ga imate ili šuškalicu, papir i olovku za pisanje onoga što želimo otpustiti i ostvariti. Pošto smo u prirodi i oko vatre budite u primjerenoj odjeći za takva mjesta i radnje.

Program vodi Damir Štancl 091 502 87 18

Napomena: Za one koji dolaze iz drugih gradova mjesto okupljanja je benzinska pumpa Petrol, na semaforu desno nakon izlaska sa naplatnih kućica - Karlovac. Vrijeme okupljanja je u 11 i 30 sati. Za one koji dolaze iz Karlovca okupljanje je u 11 i 50 sati u Gornjem Mekušju kod pekare.