Duhovna akademija, planovi za 2014.

Planovi za 2014.
Nadmo se da ste ugodno, zdravo i sretno ušli u novu 2014. godinu! Prema jyotish analizi čeka nas zanimljiva godina koja je nazvana "godinom tame i svjetla". Do petog mjeseca traje njezin "tamni dio", to jest nastavak dosadašnjeg razdoblja, a zatim bi nas, iskreno se nadamo trebalo dočekati bolje vrijeme!

 

Duhovna akademija će u skladu s tim podesiti svoj program rada. U ovom trenutku u tijeku su aktivnosti započete najesen. U Sloveniji i Hrvatskoj provodi se program trogodišnjeg studija jyotisha, a čak četiri skupine su obuhvaćene procesom "dekonstrukcije iluzije" koji traje oko šest mjeseci. Završetak tih programa očekuje se na proljeće, odnosno prije ljeta, a nove skupine započinju s radom u devetom ili desetom mjesecu.

U članku "Planovi za 2014." možete ukratko pročitati što namjeravamo raditi. Naravno, o svim detaljima obavijest ćemo vas na vrijeme. Bit će zanimljivih članaka na našim web stranicama, a posebno vas pozivamo da već sada odvojite vrijeme za Soma upaju početkom četvrtog mjeseca.

Ako još niste naučili tehniku Integralne meditacije, sada je pravi vrijeme za to! Početkom trećeg mjeseca održat će se tečaj u Zagrebu, a redovito održavamo tečajeve i u Mariboru.

Za sve dodatne informacije i prijave javite nam se MAILOM!

Dobrodošli!