JAVNO PREDAVANJE O VEDSKOJ ASTROLOGIJI

Javno predavanje Pt Dr Satija o Vastu- Sthapatya vedi i Jyotishu-vedskoj astrologiji
na Arhitektonskom Fakultetu, dana 7. Srpnja 2014. Ponedjeljak u 19h 30.
ULAZ SLOBODAN

Osnovni utjecaji planeta na naš život i kako ih popraviti
Nudi nam izvorno znanje Jyotisha - Vedske astrologije o utjecaju 9 planeta, 12 Znakova zodijaka i 27 Sazviježđa na naš život i način kako poboljšati sadašnju životnu situaciju.

Svrha ovog znanja Jyotisha je da nam pomogne da dosegnemo najviše stanje svijesti – Samadhi a također ukloniti opasnost koja još nije ni došla. Jyotish ima preventivno ali prema potrebi i korektivno djelovanje.

Jyotish je Svjetlo, baklja svjetla, koja nam omogućuje uvid u nadolazeće događaje i njihov razvoj u različitim područjima našeg života poput: zdravlja, zarade, ljubavi, sreće, duhovnosti i ostalim područjima.

Osim dijagnostike ( općeg životnog) sadašnjeg stanja Jyotish nam može dati i informaciju KADA započeti nove aktivnosti te ostvariti maksimalan uspjeh u području zapošljavanja i biznisa, izgradnje ili kupovine stambenog prostora, braka, planiranja djece, investicija, itd. Jyotish u praksi koristi Znanja koja današnja kvantna fizika tek nazire kroz moderne teorije.

DrDr. D. C. SATI,
MA. PH.D
Pandit SATI nastavlja dugu tradiciju Vedskih Jyotish obitelji iz Himalaya.

Pandit je cijenjeni stručnjak u području Vedske astrologije (Jyotish) i korektivnih mjera(Yagya), Ph.D. Jyotish/Sanskrit.

Dolazi iz obitelji koja je živjela i primjenjivala ovo znanje Jyotisha stoljećima u Himalayskom selu Jyotir Math, sjedištu Znalaca Istine reda zvanog - Shankaracharya, Izvora sveg Vedskog znanja i centru Vedske Astrologije u Indiji.

Kontakt u Hrvatskoj:
Tel. 091 5045 369
Email: zpulek@inet.hr

Osobne Jyotish konzultacije za pojedince, poduzeća, itd. u Zagrebu od 6. – 9. 7. 2014.

Molim javite se za pitanja i rezervacije svog individualnog termina na email: zpulek@inet.hr ili na mobilni: 091 5045 369

Osobna Jyotish konzultacija obuhvaća: pregled I analizu svih 12 kuća natalne karte I pridruženih područja života, sadašnje kretanje planeta –tranzite I njihove poz/neg utjecaje te korektivne mjere za ispravke, zatim predikciju trendova života do 3 g unaprijed( da znate idealno isplanirati kad I što napraviti za max. uspjeh) I ponuđene profesionalne korektivne mjere za smanjenje ili neutralizaciju negativnosti odn. Maksimizaciju pozitivnih vrijednosti plus Vaša osobna pitanja od interesa.

Uključene su I preporuke za osobne korektivne mjere: nošenje specifičnog dragog kamenja u Jyotish svrhe I osobne planetarne mantre za samokorekciju negativnih trendova. Cijena tj. donacija za takvu konzultaciju koja traje do 60 min je 80eura.

To je oko pola od standardne donacije za istu vrstu konzultacije za Europsku uniju. Pt Sati razumije da mi nismo na istoj razini standarda.