Budite i vi ispod duge ;-)

Ovogodišnji EcoActive Festival udruge Spirit dogodio se ovog vikenda na Krku. Pogrešno bi bilo reći da je zavšio jer s obzirom na brojne upite onih koji su ga posjetili, on će se ustaliti, i nastaviti kroz ljeto, ne više velikim koncentracijama programa, već segmentirano, uz zasebne najave za pojedini program, koji će se odvijati svakog vikenda. Red plesa, red Hatha joge, joge smijeha, Gonga, plesne meditacije na neuobičajenim mjestima kao što je 150 metara dugačka uska riva koja zadire u uvalu Soline na Krku u kojoj se sve dešavalo tijekom vikenda. Ponešto domaćih, ali i brojni zagrepčani, slovenci i poneki austrijanac dali su priliku voditeljima Spiritovih aktivnosti da se isprobaju višejezično, ali uz dobre vibre i smijeh ništa nije bilo problem. 

Posjetitelji su prihvatili i jutarnje i večernje programe sa izuzetnim zadovoljstvom, iako su ovakve aktivnosti na području dobrinjštine relativno nove i do sada nisu imale učestalost, naprotiv Spirit se uz podršku Turističke zajednice Dobrinja trudi implementirati sadržaje koji su (preventivno) zdravstveni, sportski i edukativni, jer je upravo to smjer kojim TZ Dobrinja želi ići, što je logično, s obzirom na resurs ljekoviog blata, koji je definitivno bio za sada nedovoljno iskorišten, a kako se u planu spominju lječilišta sukladno time ovakve i slične akivnosti tek će pasti na plodno tlo.
S obzirom na već poslovično zadovoljstvo posjetitelja programima koje nude udruga Spirit i njihovi prijatelji i partneri, ne treba sumnajti da će već i ovo ljeto na dobrinjštini biti zabavno, zdravo i rekreativno, puno dobrih vibri. O slijedu narednih programa možete se informirati na www.spirit-ri.hr

Finalno je i nebo pozdravilo završetak vikenda pa se dio voditeljskog tima ufotkao ispod duge sa sladoledima, pa eto svoju radost šalje i vama uz poziv da im se pridružite ako vam je Krk blizu. Detalje o pedstojećim programima možete naći na Spirit Stranicama. Na slici su Hermina, Den i Jana, a nedostaje još Doli-Yoga koja je morala krenuti za Rijeku prije duge ;-)

ispod duge 2

ispod duge 3

ispod duge 1