Pomrčina Sunca 21.8.2017. – blagoslov novih početaka

Pomrčine nam nude uvid u polje i odnos koje je potrebno promijeniti ako se želimo razvijati i spiritualno rasti. Ukratko, zatvaraju jedna vrata i otvaraju druga. Dramatično, iznenadno, i sigurno.

Nemoguće je odrediti što pomrčina znači na osobnoj razini sve dok se ne pogleda osobna natalna karta. U želji da vam donekle približim vašu priču i vašu temu predlažem da se prisjetite koja tema je bila aktualna u vašem životu prije 19 godina. Ako je tada pomrčina u Lavu imala utjecaj na vas završili ste s jednom temom i započeli s drugom.

Primjerice tada ste započeli sa školovanjem, sada je vrijeme da to ide u pozadinu i da se preusmjerite na nova iskustva kao što je karijera.

Ili postali ste otac ili majka, i sada je vrijeme da taj identitet ode u pozadinu i da se posvetite sebi i svojim potrebama.

Ili do sada ste radili slabo plaćene poslove i iako ste odlučili da to nije dobro za vas i da se tako ne poštujete i zaslužujete bolje ne usuđujete preuzeti odgovornost za novi cilj. Nova vrata vam se mogu otvoriti otkazom i ubrzo novim poslom.

Ili imate hobi u kojem uživate, no mislite da od njega ne možete živjeti. Otkaz na stalnom dosadnom poslu koji ne volite doživjet ćete kao šok, no dugoročno može otvoriti vrata novim kreativnim idejama s hobijem koji postaje dominantan.

Ili bili ste sami dugo godina jer ste se posvetili karijeri, djeci...sad je vrijeme za ljubav i partnerstvo i/ili dijete.

Ili::: ima puno slika i mogućnosti ? No jedno je evidentno, vrijeme je da se jedno poglavlje završi i drugo otvori ?

U suštini, pomrčine su sjajne. Dolaze uvijek u paru, Mjesečeva i Sunčeva. Znači mijenjamo se na emotivnoj razini i na razini ega. Proces počinje s unutarnjim nezadovoljstvom, i odlukama koje iako smo ih nesvjesni manifestiraju se u stvarnosti vrlo brzo.

Želim vam da otpustite strah od promjene i uživate u promjeni i rastete kroz njih. Blagotvorno je što će promjene u ovim znakovima biti dugoročne. ?

Dunja Turina

Energetski psihoterapeut, voditelj evolucijske astrološke škole.Pomrčina Sunca 21.8.2017. – blagoslov novih početaka