IFA divinacija za Hrvatsku 2018

Na traženje par osoba napravio sam iza rituala darivanja Yemanja na Savi 1.1.2018. Ifa divinaciju za 2018 god.

Odui su u mudrosti Ifa posebno iskonstruirani eseji, događaji koji donašaju poruku kroz opis raznih životnih situacija. Njihovu strukturu i upotrebljivost znaju interpretirati samo svećenici koji su prošli višegodišnji studij Ifa. Sa poznavanjem odua može se pomoći ljudima u svim životnim situacijama.
Ifa divinacija sadrži 256 odua, pjesama koje opisuju sve situacije od postanka ljudskog roda i dalje u budućnost.

Svaki odu ima po osam i više interpretacija tako da je to jedan od najsloženijih sistema divinacije na svijetu koje sam sa svojim učiteljem počeo učiti od 2003 godine.

Odu koji je došao za Hrvatsku je Irete Oše - Irete Alaje

I I
II I
I II
II I

Orginalni tekst preveden sa Yoruba jezika
Divinacija je bila napravljena za Ašorun, koji je bio na početku svog poslanstva u Aye(aje- vidljivi univerzumu). Savjetovano mu je da napravi ebo- spiritualno čišćenje. On je bio jedini među svojim prijateljima koji je napravio ebo. Svi su bili u Aye i preuzimali svoje zadatke, kada su Iku- smrt, Arun- bolest, Ejo- svađa, Ofo- neuspješan život, došli i dotakli se svih osim Ašoruna, koji je jedini bio zaštićen zbog učinjenog eboa. Ašogun je bio pobjednik i uništio je sve negativne stvari koje su prešle na njega u životu. Ostali prijatelji koji nisu napravili ebo su bili uništeni.

Komentar:
Potrebno je častiti i darivati energiju majki univerzuma.
Mora biti drukčiji od drugih, mora otkriti svoj stil, da ne počinje iste stvari kao drugi. Što će više vjerovati u sebe, što će imati bolju viziju, više discipline, to će biti uspješniji njegov život. Mora se potruditi doći na mjesto vođe. Njegov izazov u životu je da mora raditi za poboljšanje svog vidljivog položaja.

Objašnjenje:
Vidjeli smo da je početak godine obilježila tragedija u Rijeki i nekoliko teških saobraćajnih nesreća, pa skoro trovanje grupe tinejđera.

U prvom slučaju je bilo ignoriranje snage prirode, u ostalim alkohol, prebrza vožnja, nepromišljenost, ignoriranje savjeta i uputstava.

Ova divinacija pokazuje da bi ova godina mogla ostvariti negativan rekord po broju smrtnih slučajeva u raznim nesrećama, pa bi se negativni demografski trend mogao pojačati.

Bolest je narušavanje ravnoteže organizma i društva i imamo je raznih: fizičkih, emocionalnih, mentalnih, društvenih...

Postoji mogućnost i neke epidemije kao i trovanja hranom, plinom,.... pojačanjem utjecaja negativnih društvenih grupacija.

Energija svađe pokazuje da bi ova godina mogla biti rekordna po broju rastava u Hrvatskoj, sukoba u ososbnim odnosima, a na državnoj razini više sukoba među političkim strankama, ali i sa susjedima.

Neuspješan život je rezultat nedostatka vizije, reda, organizacije, discipline, rada, socijalizacije, sreće.

Hrvatska bi mogla izgubiti dio autoriteta koji sada ima u međunarodnim krugovima, a samim tim i neke sporove koje ima sa susjedima i kompanijama.

Dakle ova 2018 godina bi mogla biti puno turbulentnija nego prošle.

Istovremeno ovo je i odu napredka odu Aje, tako da će oni koji će napraviti dodatne korake biti još uspješniji, napredniji, ostvariti dobar život i postati sretniji i bogatiji.

Savjet što možete sami učiniti:
♦ Budite budni i svjesni situacije oko vas. Ne dopustite svom automatskom pilotu da vodi glavnu riječ.
♦ Radite na sebi. Oni koji znaju neku od duhovnih i iscjeljujućih vještina neka ih koriste i više nego prošlih godina.
♦ Učite na svojim i tuđim greškama. Trenirajte strpljivost. Budite svjesni različitosti među ljudima i to prihvaćajte bez ljutnje, budite tolerantni i poštujte druge.
♦ Radite na ostvarenju svojih ciljeva. Oriše - Energije prirode vam mogu pomoći, ali bez vašeg rada ne očekujte čuda.
♦ Nastojte donositi važne odluke sa mudrošću, bez emocija koje će vas dovesti u stanje afekta.
♦ Neka vas mudrost vodi, a ljubav neka oplemeni vaš život.
♦ Uključite u ove savjete i sve stare poslovice i mudrosti koje ste čuli i pročitali.
To je ukratko ono što je pokazala Ifa divinacije za Hrvatsku 2018.

zoran 2018Babalawo Fayori- Zoran Tepurić, Ifa svećenik, šaman, iscjeljitelj

Baveći se više od trideset godina radom na sebi i istraživanjima u raznim spiritualnim područjima, ovladao sam raznim znanjima i sposobnostima. Majstor- učitelj sam više tehnika iz kojih uz tretmane vršim i edukaciju.

To su: Golen Age Reiki i GAIA energije za iscjeljivanje, PEAT, Integralni ekskalibur, Intenziv Sunjate, Radiestezija.

U šamanizam sam ušao prije više od osamnaest godina, prvo u radu sa brazilskim šamanom, a poslije par godina, on me je upoznao sa afričkim šamanima. Od tada sam u jedanaest navrata bio u Brazilu i Nigeriji učivši od njih i prolazeći više desetaka inicijacija u sistemu Ifa gdje sam 2006 završio studij i postao svećenik Ifa i dobio titulu Babalawo (otac svih tajni).
Od tada sam počeo raditi kao šaman razne rituale i tretmane: Ifa i Oriša divinaciju, darivanja, spiritualna čišćenja i razne druge rituale; održavam radionice vezane uz Ifa mudrost i moderni šamanizam, gdje zainteresirane podučavam kako će na ispravan način koristiti energije prirode da bi im život bio kvalitetniji.
Vodim radionice izrade šamanskog bubnja, izrade oltara za sreću i blagostanje, razvoj kreativnosti, zaštitu i mnoge druge.

Područje šamanskog znanja i djelovanja kao i druga znanja koja sam do danas skupio je preširoko da bi sve moglo biti nabrojeno i objašnjeno ovdje.

Za sve upite možete slobodno nazvati, a prije dolaska je potrebno dogovoriti termin.

Kontakt: Mob: 091 2308059; 098 9198796
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.zlatnilotos.com

Oriša divinacija sa 16 školjkica
Što treba napraviti, da se zdravlje poboljša, da se popravi ljubavni život, da se poboljšaju odnosi u obitelji i na poslu, da se popravi materijalna situacija, da se ima više sreće u raznim aspektima, da nađete pravi put, da se uklone negativni uplivi i opasnosti, da se postane uspješniji, ….Trebate pomoć, pravi savjet i orijentaciju. Pred vama je važna odluka i niste sigurni što učiniti ili kojim smjerom krenuti?

Kvalitetne odgovore i usmjerenje daje vam Oriša divinacija.
To je tisućama godina stara tehnika divinacije koja potječe iz Nigerije, od Yoruba naroda, i dio je velike životne mudrosti IFA učenja

Ova divinacija daje izuzetno preciznu sliku stanja u kojem se osoba nalazi. Uz objašnjenja, savjete i upozorenja koje Baba (afrički naziv za šamana) daje klijentu, njegov se život počinje mijenjati u pozitivnom smjeru.
Uz izuzetno preciznu dijagnostiku ova Oriša divinacija daje i uputstvo za konkretne operacije koje treba poduzeti, molitve, rituale koji trebaju pozitivno promijeniti život osobe, ukloniti negativne stvari te privući u život ono što osobi treba, poboljšati zdravstveno stanje i sl.

Oriša reading je zaštitio UNESCO kao spomenik usmene kulture.


Nitko ne treba donositi odluke za naš život umjesto nas. Zato moramo biti spremni donijeti prave odluke za svoj život.


Uloga šamana i svećenika Ifa je da pomogne ljudima sa svojim znanjem kako na pravi način koristiti energije prirode. On poznaje tajne prirode oko nas i u ljudima i odgovarajućim tretmanima i ritualima utječe na pozitivne promjene u životu ljudi koji mu se obrate za pomoć. Da bi se postigao najbolji rezultat šaman preporuči klijentu da se prvo napravi ritual divinacije - orijentacije uz pomoć Oriša - energije prirode, koje mu odgovore na pitanja koja zanimaju klijenta, koja su važna za njegov život i zdravlje i odrede, koja vrsta terapije i rituala je najbolja za tu osobu.

 ♦