SVAKI JE KRAJ NOVI POČETAK...

“Ono što gusjenica smatra krajem svijeta – učitelj naziva leptirom.”
Richard Bach
Privodim polako ovu godinu svome kraju i držim se osobnog pravila da se o bivšim ljubavima, šefovima, godinama, nikada ne priča loše.

Stara je navika da se zbraju dobri i loši dani i mjeseci pokušavajući izvući neki matematički rezultat.
Od svih astroloških kretanja, u ovoj nas je godini najviše pogodio retrogradni Saturn koji je zahtijevao dokazivanje naučenog, odrađivanje starih stvari i navika koje smo „gurali pod tepih“, tako da je godina bila, u najblažem smislu riječi – zahtjevna za sve.
Mnogi su izgubili svoje najdraže, ostali bez posla, promijenili mjesto boravka – ovo sa selidbom tiče se i nas.

Kao da nas je 2018. godina vodila do ruba snage i izdržljivosti, ali jednako kao i Saturn, vjerujući da možemo prevladati osobne granice i naučene obrasce ponašanja, da se možemo izdići iznad izazova, savladati nove vještine i položiti važne ispite na duhovnoj razini.


Nije bilo jednostavno napustiti poznato, maknuti korijenje iz jednog mjesta i cijeli život prebaciti na drugo mjesto.
Uza sve izazove, godina nam je zapravo donijela i puno uspjeha.

Dan se nakon 30 godina vratio svojoj studentskoj ljubavi – glumi. Plus obranio diplomski na EU fondovima, a ja sam stekla diplomu iz marketinga na Institutu za menadžment, susrela divne, nove prijatelje, upoznala sjajne profesore i podsjetila se koliko je lijepo biti u školskim klupama i učiti. U sljedećoj godini nastavljam dalje!

Negdje u proljeće, upoznali smo posebnu, inspirirajuću osobu, Elviru Mliviš Budeš koja nas je podsjetila da se okrenemo sebi i zapitamo što je naša misija i što nas, zapravo veseli...

Kraj godine, baš pred Božić, donio je završetak projekta na kojem smo radili tri godine, nove karte „Poruke duše“ sa 108 poruka i veličinom 108x108 cm, svetim indijskim brojem.

Pouka ove priče je: teško ne mora nužno značiti i loše, kraj godine može značiti i novi početak, izazov je uvijek prilika da pokažemo kako znamo, možemo i kako smo savladali dosadašnje lekcije.

Ipak, za sljedeću, 2019. godinu želim svima nama – više životne vedrine, više lakoće, više usvojenih znanja i više praktične primjene, manje ponavljanja starih stvari i navika, veći iskorak prema duhovnoj razini.


SRETNA NOVA SVIMA!

Željka Tokić i Dan Šercar
Angels centar Zagreb
www.angels-city.com

Upišete se na Drumtidam mailing listu
i poklanjamo vam PDF verziju knjige

ANĐEOSKI VODIČ (105 str.)
autora 
Dana Šercara i Željke Tokić

Na mail koji ste naznačili stići će vam verzija za preuzimanje.
Autori knjige također će dobiti vaš mail i pozvati vas na neku od svojih radionica.

Iz predgovora:
"Vi vidite samo djelić osobne priče, anđeli vide smisao i cjelinu, ne samo ovoga,nego i svih ostalih života."
             ♥