HOLISTIČKI CENTAR ZDRAVLJA PLASMA SAAL

HOLISTIČKI CENTAR ZDRAVLJA PLASMA SAAL
SPOJ NAJMODERNIJE TEHNOLOGIJE I PRIRODNIH HOLISTIČKIH PRISTUPA LIJEČENJU

Tko smo?
Plasma Saal je međunarodni tim stručnjaka iz područja holističke medicine sa širokim rasponom znanja i stručnosti. Naš tim čine dvoje naturopata specijaliziranih za biorezonantnu kvantnu medicinu, hipnoterapeut i instruktorica yoge. Svi stručnjaci obučeni su za rad na velikom broju najmodernijih uređaja koje Plasma Saal koristi u radu s klijentima na jednom mjestu.

plasma saal predstavljanje 3Kako radimo?
Vjerujemo da je bolest posljedica određene promjene ili disbalansa u našem tijelu. Vodimo se pronalaskom uzroka bolesti, a ne liječenjem simptoma ili njihovih znakova. Uzrok bolesti može biti uzrokovan vanjskim, patogenim čimbenicima ili unutarnjim disfunkcijama, kao što su autoimune bolesti.

Što radimo?
U centru zdravlja Plasma Saal služimo se holističkim pristupom zdravlju, gledamo fizičko, mentalno i emocionalno stanje ljudskog tijela.
Vjerujemo da je bolest posljedica određene promjene ili disbalansa u našem tijelu. Vodimo se pronalaskom uzroka bolesti, a ne liječenjem simptoma ili njihovih znakova. Uzrok bolesti može biti uzrokovan vanjskim, patogenim čimbenicima ili unutarnjim disfunkcijama, kao što su autoimune bolesti.

Koristimo najsuvremenije tehnologije utemeljene na istraživanjima Nikole Tesle o utjecaju elektriciteta na patogene u tijelu čovjeka. Nakon Tesle biorezonantnu frekvencijsku terapiju nastavili su razvijati dr. Albert Adams, dr. Royal Raymond Rife, dr. Hulda Clark, dr. Bob Beck, dr. Georgij Lakhovsky, dr. Alfred A. Tomatis i mnogi drugi znanstvenici.

plasma saal predstavljanje 2O našem jedinstvenom zdravstvenom protokolu
Zahvaljujući Dr. Tesli i ostalim znanstvenicima, danas imamo vrlo učinkovite uređaje za biorezonantne frekvencija, kvantnu dijagnostiku i terapiju koji se uspješno primjenjuju u preventivne svrhe ali i za rješavanje bolesti i poremećaja.
Prema dijagnozi klijenta pripremamo posebne protokole za detaljan plan biorezonantne i kvantne terapije te dajemo smjernice za prehranu i dodatke prehrani.

Uz ove metode, s klijentima radimo na njihovim psihosomatskim, emocionalnim i mentalnim stanjima na nivou podsvijesti, stvaranjem dubinskih promjena u cilju postizanja dugoročne emocionalne i duševne ravnoteže te podrške njihovom fizičkom iscjeljenju.

Zdravstveni protokoli u Plasma Saal-u napravljeni su po mjeri svake osobe i u potpunosti prilagođeni potrebama klijenta. 

plasma saal predstavljanje 1Zašto izabrati Plasma Saal?
• Raspolažemo znanjem i dugogodišnjim međunarodnim iskustvom.
• Svakom klijentu posvećujemo posebnu pažnju kao jedinstvenoj osobi u određenoj zdravstvenoj i životnoj situaciji.
• Svaki je tretman personaliziran, posebno prilagođen svakoj osobi, njenom trenutnom stanju te općim i specifičnim potrebama.
• Primjenjujemo holističke neinvazivne terapijske metode kod kojih nisu poznate nikakve kontraindikacije.
• Naše dijagnostičke i terapijske metode djeluju na fizičkom, energetskom, emocionalnom i mentalnom nivou.
• Posebnu pažnju posvećujemo prevenciji i unapređenju fizičkog i mentalnog zdravlja.
• Primjenjujemo najmodernije tehnologije današnjice iz područja kvantne medicine.
• Uzimamo u obzir Vašu prošlost i pomažemo Vam kreirati sretniju budućnost.

plasma saal logo

Kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na +385 99 4574631
i dogovorite besplatnu konzultaciju već danas!

www.plazmasaal.hr
Zagreb, Gundulićeva 22a