Zagreb Green Fest

Zagreb Green Fest je pilot projekt Udruge RIO – Zagreb, koji putem filmskog, obrazovnog, izložbenog i aktivističkog programa, posvećenog ekologiji i zaštiti okoliša, potiče kulturu življenja u skladu sa zelenim vrijednostima.

Ulaz na sve sadržaje/ programe je besplatan. Program Festivala je podijeljen na tri dijela: Zeleni žanr, Zelena mašta, i Zelena karijera. Zelena učionica (Green Classroom) je obrazovni segment festivala, koji obuhvaća kreativno obrazovanje kroz vršnjačko i ekspertsko obrazovanje.

Praktične aktivnosti prilagođene učenicima osnovnih i srednjih škola te studentima značajan je segment festivala koji uključuje radionice, predavanja i interesntne demonstrativne pokuse. Pored radionica posjetitelji bi imali priliku vidjeti demonstrativne pokuse prilagođene svim generacijama.

O radionicama: - Radionice će se održati u sklopu Zagreb green festivala koji će se održati 02.06.2017. i 03.06.2017. u prostorijama Studentskog centra Zagreb (Klub SC).

Ovim putem objavljujemo poziv za sve zainteresirane da se prijave sa svojim radionicama ekološke tematike na mail ducic.rio@gmail.com

Uvjeti:
- Ekološka tematika - Upotreba recikliranog materijala
- Vrijeme trajanja radionice je od sat vremena do sat i trideset minuta
- Prijava mora sadržavati sljedeće:
- Količinu materijala za radionice (primjer 15 zelenih kolaž papira, 7 škara i slično)
- Podatke o broju voditelja radionice te njihove biografije i e-mail adrese
- Podatke o broju učesnika radionice
- Kratak opis radionice
- Rok za prijavu je 15.04.2017.

Obavijest o prihvaćenim radionicama biti će objavljena na našoj web stranici www.zagrebgreenfestival.com 01.05.2017. godine.

Novosti možete pratiti na našoj facebook i web stranici.