MAGIC NIGHT

Pansion “Lovački” Delnice,
29. listopada 2016. Godine, od 11:00-23:00
Hrvatske šume, Uprava šuma podružnica Delnice po prvi puta, povodom obilježavanja Noć vještica (Halloween), 29. listopada 2016. godine, organizira događanje pod nazivom “Magic Night” u Delnicam u Pansionu „Lovački“. Program će započeti u 11 sati ujutro i trajati do 23 sata.

Posjetitelji će moći prisustvovati besplatno brojnim predavanjima i radionicamma, kako domaćih tako i inozemnih gostiju. Moći će isprobati i Magic Menue (nagrađivane kuharica Lucia Oškera) po promotivnoj cijeni od 30 kuna te magičnu štrudlu sa bundevom i sirom Zomijevo slatko po cijeni od 20,00 kn. U pauzama od predavanja i radionica biti će tu trbušni ples, a u večernjim satima, zamišljen je Magic After Party.

Satnica predavanja:
 11:00 Anđeli - kako koristiti pomoć i podršku koju nam anđeli nude - upoznaj svog anđela Ana Kubla – jedna od 14 velikih majstora Magnified Healing® u svijetu.
 12:30 Thetahealing - otkrijte kako lako promijeniti svoj život i raditi thetu - uloga podsvijesti u partnerskim odnosima
 13:45 Pet therapy programe & akupunktura - Dr. Katarina Žumbar
 14:45 Anđeoski tarot – Vesna Malović Gagga
 15:00 Očitavanje zdravlja članova obitelji analizom forme prostora i upotrebe boja u prostoru – Karolina Reš
 16:30 Kako popraviti i osvjesiti svoje odnose s drugima – ključ harmoničnh odnosa
 17:45 Konstelacije - „Ja i novac“ - Ines Lazarević Rukavina
 19:30 Gostovanje svjetski poznate astrološke škole JOVANAL27 iz Beograda
„Financijska astrologija – osobni i poslovni financijski aspekti, horoskopi tvrtki“
Jovana Lučić Gajić
„Emocije, partnerstvo i sex – što tražimo, a što dobivamo i zašto je to baš tako“
Miloš Tomić

Paralaleno s predavanjima, posjetitelji će se moći isprobati tretmane:
 snimanje aure digitalnom aura kamerom
 Gong kupka
 tretman reikia (reiki majstorica Ana Prodanović)
 Rekonektivno lječenje (Rada Jagodić)
 Anđeoski tarot
 Astrološke konzultacije (jovana Lučić Gajić, Miloš Tomić
 Feng Shuie konzultacije– (Karolina Reš)
 Upoznavanje s Energy Healing-om
 slavljenje Tihar Kukura (obožavanje pasa) i napraviti sebi ili svom ljubimcu akupunkturu (dr. Katarina Žumbar) ili omogućiti svom ljubimcu degustiranje tortica i kolača bez aditiva i sa 80% mesa udruge prijatelja životinja Vis Vitalis i Kira iz Rijeke
 predstavljanje umjetničkih radova goranske umjetnice Silvane Kružić

Održati će se i natjecanje za najoriginalnije izrađenu bundevu!

Sajam Magic night
Hrvatske šume, uprava šuma, podružnica Delnice, po prvi puta organizra ovakav događaj. Uspjeli su okupiti renomirana imena iz svijeta alternative, uz to izabire se najljepše izrezbarena bundeva školaraca i predstavlja vrhunska kuhinja Pansiona Lovački. Također svim posjetiteljima sajma se preporuča prethodna najava organizatoru. To mogu učuiniti na broj telefona +385995639746 (Ines Bolkovac), te na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svim prisutnima, koji se prethodno prijave za večernji dio programa koje uključuje gostovanje poznate Jovane Lučić Gajić i Miloša Tomić, biti će besplatno izrađena njihova natalna karta te mogu ostvariti popust do 50% na profesionalne konzultacije sa istima i 50 % pri noćenu u Pansionu Lovački (noćenje 130 kuna).

program