OBRT ZA EKO IGRAČKE

Obrt za eko igračke je mali obiteljski obrt obitelji Adamović iz Ivanić Grada koja se od 1999. godine bavi izradom: drvenih igrački, ukrasa i uporabnih predmeta.

Proizvodnja se zasniva na ručnom radu, izradi po narudžbi ili malim serijama. Nadamo se da između nekoliko stotina naših proizvoda možete pronaći nešto zanimljivo. Ako među našim proizvodima nema onoga što bi Vama trebalo, slobodno nam se obratite i pokušati ćemo to napraviti.

Za izradu naših proizvoda koristimo drvo johe, topolovu i bukovu šperoloču. Igračke ne tretiramo i ne bojamo ničim tako da su u potpunosti prirodne. Za ukrasne i uporabne predmete koristimo eko boje na bazi vode. Zbog velikog udjela ručnog rada u našoj proizvodnji gotovo da je svaki proizvod unikat. Zbog toga je ponekad teško napraviti dva identična komada. Nadamo se da to neće biti problem jer Vam uvijek garantiramo istu kvalitetu za sve proizvode.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

Obrt za eko igračke
A.G.Matoša 5
10310 Ivanić Grad
01/2882648
098/515320
www.ekoigracke.hr

igracke-eko-uporabno

igracke-eko-ukrasi