Go Green prirodni i organski proizvodi na jednom mjestu

NA JEDNOM MJESTU

Go Green kao konceptualna ideja
go-green-jedimo-hrvatsko

GoGreen je poslovni koncept kojem je osnovna svrha staviti na jedno mjesto prirodne i organske proizvođače u Hrvatskoj, kao i ojačati ponudu srednjih i malih proizvođača. Osnovna ambicija ovog projekta je stvoriti podlogu za adekvatan plasman kvalitetnih namirnica, što je baza za sve nadogradnje unutar ovog projekta. Jednom objedinjene kvalitetne sirovine unutar GoGreen koncepta automatski stoje na raspolaganju kućanstvima koji preferiraju najprije ukusnu, a samim time i zdravu prehranu, zatim restoranima, hotelima, odmorištima i ostalim korisnicima kojima je želja da kvalitetnim sirovinama kreiraju ukusna i zdrava jela i time privuku što veći broj posjetitelja. Također ove sirovine baza su za razne proizvođače sekundarnih proizvoda.
Organska proizvodnja je u osnovi jeftinija od industrijske, samim time i naš je cilj pružiti kvalitetu po optimalnoj cijeni.

GoGreen je kreirao lanac restorana koji koriste istu tu sirovinu kao osnovu za kvalitetna, ukusna i zdrava jela, te iz istih sirovina priprema razne napitke, snackove i slastice koje se distribuiraju u obliku gotovih proizvoda.

Ovaj koncept na istoj lokaciji u RK Ambienta pruža i razne druge sadržaje koji su u skladu sa zdravim navikama koje mogu pospiješiti našu efikasnost i pojačati energiju za sve izazove koji stoje pred nama u životu. Tako se možete pridružiti našim sportskim programima, programima opuštanja i razgibavanja tijela, raznim seminarima koji će vas uputiti ka boljoj i kvalitetnijoj prehrani, edukativnim izletima i team building konceptima, raznim radionicama i igraonicama.
GoGreen je koncept koji zatvara jedan važan krug našeg života i samim time pojačava našu
energetsku spremnost za bolji i kvalitetniji život.

Facebook

http://www.gogreen.hr/

Poklanjamo vam 200 Oslikanih Misli
kada se upišete na našu mailing listu