VEGE IZAZOV

I radionica kuhanja u sklopu siječanjskog Vege izazova!
Građani iz preko sedamdeset gradova sudjeluju u Vege Izazovu 
Kao podršku stotinama građana koji su se u siječnju prijavili na Vege izazov te još jedan poticaj za one koji još nisu, Prijatelji životinja organiziraju radionicu kuhanja.

U subotu 30. siječnja 2016. pripremat će se krem-juha od češnjaka, lazanje s blitvom i puding od bundeve. Radionica je zamišljena kao druženje jer svi sudionici sudjeluju u pripremi hrane, a sve završava zajedničkim veganskim ručkom.

Početkom siječnja podršku Vege izazovu dao je trener fitnessa Dragan Šurlan, koji svim prijavljenima daruje odlične videovježbe. Sredinom siječnja poziv je uputila Super Ljilja, neodoljivi praščić kojega voli cijela Hrvatska, a na kraju siječnja pridružuje se i Nikolina Plenar, voditeljica veganskih radionica kuhanja. Svi zainteresirani za radionicu mogu posjetiti www.veganopolis.net

Oni koji se žele priključiti građanima iz Zagreba, Solina, Karlovca, Varaždina, Zaprešića, Koprivnice, Kutine, Pule, Dubrovnika, Osijeka i više od sedamdeset drugih gradova, mogu se na istoj web-stranici prijaviti i na 30-dnevni siječanjski Vege izazov.

Udruga Prijatelji životinja, Jurišićeva 25, Zagreb, 060 446644, 091 5067905, www.prijatelji-zivotinja.hr hosting sponzor Avalon