PRIPREMA SIROVIH SLASTICA

13. veljače 2016. u posjet nam dolazi Ksenija Lea Ronai, certificirana majstorica za pripremu raw (sirove) veganske hrane i ukusnih sirovih veganskih poslastica.
Ksenija je dugogodišnja praktičarka zenyoge i chan budizma, no na ovoj donatorskoj radionici uputit će nas u čaroban svijet zdravih slatkiša. Prirodni su i zdravi zato što se ne peku, kuhaju, prže, te ne prerađuju iznad temperature od 43-45*C a pri tom su iznimno ukusni!

Raw veganske poslastice sastoje se od najkvalitetnijih namirnica (bademi, lješnjaci, orasi, indijski oraščići, voće i sušeno voće, rogač, đumbir, cimet, kakao) čijom kombinacijom se uravnotežuje nutritivna vrijednost slastice poštujući pritom zakonitosti četiri elementa (voda, vatra, zrak i zemlja). Svi sastojci su biljnog porijekla (bez jaja, mlijeka i maslaca), ne sadrže trans-masne kiseline, konzervanse, umjetne boje, šečere, brašno i gluten.

Ovo je uistinu lijepa prilika da naučimo pripremati sirove torte, sladoled, slatku kremu od kakaa i sirove male zalogajčiće.

Ukoliko nećete moći prisustvovati cijeloj radionici, dođite bar na kušanje ovih divota, u 18 sati, u zamjenu za simboličnu donaciju :)

Sav prihod, i ovoga puta, namijenjen je izgradnji chan meditacijskog centra.

Cijena radionice: 
za prijave do 10.02: 150 kn
puna cijena: 200 kn

Zenyoga centar, Svačićev trg 6
Degustacija kolača od 18 sati: 50 kn

PRIJAVE & INFORMACIJE:
centar@zenyoga.hr

gsm: 098/907-3542 Koraljka
091/539-2645 Karla
Vidimo se :)

 

Prijavnica za ThetaHealing® tečaj