Biotrgovina: Priroda i društvo

Najbolje od bio artikala na jednom mjestu

Povodom otvorenja nove trešnjevačke biotrgovine Priroda i društvo u Ozaljskoj 71, organiziramo dana 1. lipnja 2016. smoothie day. Promocija zdravoga načina života i organskih proizvoda najbolje se može pretočiti u čašicu zdravoga pića. Stoga vas pozivamo da nam i vi svojom nazočnošću uveličate navedeni dan te da okusite čari naših organskih proizvoda.

Svoja smo vrata otvorili 22. travnja 2016. na Dan planeta Zemlje. Međutim, otvorenje bismo željeli obilježiti i proslaviti sa svojim sugrađanima i svima koji misle i žive zdravo i zeleno 1.6. sa Danom Smoothija.

Priroda i društvo je ekotrgovina u kojoj se mogu kupiti proizvodi s certifikatom organskoga uzgoja i organske proizvodnje, tj. ekološka hrana, prirodni dodatci prehrani, proizvodi za njegu lica i tijela, proizvodi za održavanje kućanstva te literatura koja služi za motiviranje na pozitivne promjene. U svojoj biotrgovini držimo veliku paletu vrhunskih ekoloških proizvoda renomiranih europskih i domaćih proizvođača.

U ugodnom ambijentu naše biotrgovine možete pronaći sve što vam treba za svakodnevni život jer imamo preko 2000 različitih proizvoda: mlijeko i mliječne proizvode te zamjenska biljna biomlijeka, veliku paletu vegeproizvoda, začine i čajeve, pekmeze, sokove, kekse, svježe voće i povrće, sladoled i smrznute delikatese, bombone, čokolade, grickalice, žitarice, tjesteninu, umake, ulja itd.

Kod nas možete pronaći i vrhunsku dekorativnu i preparativnu ekokozmetiku te proizvode za njegu kose i tijela, različite proizvode za djecu (pelene od organskoga pamuka, biokašice, pribor za jelo od bioplastike), superhranu i ekološka sredstva za održavanje kućanstva.

Ponosni smo što u svojoj trgovini nudimo i velik izbor bezglutenskih proizvoda te svježe pripremljene bezglutenske pekarske proizvode (kruh, zljevke od špinata, tikvice i poriluka, kolače od jagoda i jabuka itd.), ali i što surađujemo i s domaćim OPG-ima te pokušavamo na svoje police staviti i promovirati domaće ekoproizvode, od svježega voća i povrća do eko žitarica i superhrane.

Još jednom vas stoga pozivamo da nas posjetite 1. lipnja jer vas kod nas čeka čista priroda, a društvo povedite vi i tu ćete barem na trenutak zaboraviti sve poslove i stresove te okusiti komadić iskonske prirode na tanjuru i u čaši.

Vaša bio trgovina Priroda i društvo, Ozaljska 71, Zagreb
Otvoreno: 8-20h

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...