Radionica: ACCESS BARS

Naučite tehniku kojom možete pomoći sebi ali i drugima!
Ako ste pod stresom, nemate energije, zapeli ste u nekom segmentu života i ne vidite izlaz. Ako ste umorni, depresivni, loše spavate, razdražljivi, stalno u strahu i mislite da za vas nema pomoći – možda je baš ovo radionica za vas!

ACCESS CONSCIOUSNESS je set alata i tehnika, lako i svakodnevno primjenjivih, dizajniranih tako da Vam pomognu da promijenite bilo koji aspekt u vašem životu gdje ste zapeli ili s kojim niste zadovoljni.

BARS je osnova Access Consciousness-a . Bars-i su 32 točke na glavi koje čuvaju elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka, vjerovanja i osjećaja koje smo ikada imali o zdravlju, tijelu, kontroli, svjesnosti, kreativnosti, starenju, seksualnosti, novcu... Svaka misao, ideja, stav koji postanu tvrdokorni ograničavaju našu sposobnost da privlačimo nove i svježe ideje pomoću kojih bi kreirali bolju stvarnost.

Pokretanjem Bars-a raspršuje se električni naboj polariteta pohranjen u mozgu, moždani valovi se usporavaju dopuštajući pristup obrascima ponašanja, sustavima vjerovanja i točkama gledišta koja koristite od djetinjstva. Tako postajete prisutniji u svom životu, a prošlost se više ne projicira na budućnost na isti način. Pokretanjem bars-a doslovno mijenjate vjerojatnost budućih mogućnosti.
Bars-i se mogu koristiti za ubrzavanje promjene u svim područjima života. Svaka od 32 točke odnosi se na neko područje života, na sve dobro i loše što nam se događa. Naši stavovi, uvjerenja, osjećaji su zapravo razlog zašto imamo život kakav imamo, s određenim problemima, bolestima itd.

Tehnika se izvodi na vrlo jednostavan način, laganim dodirom točaka na glavi sav naboj pohranjen u njima se prazni i oslobađa nas. Prednost ove tehnike je što su promjene vidljive vrlo brzo u svim sferama života. Osoba koja prima tretman uopće ne mora znati što se otpustilo i iz kojeg je to vremena, niti se suočavati s prošlošću da bi poboljšala svoju sadašnjost.
Ovo je nevjerojatno njegujući i opuštajući proces rastvaranja ograničenja na svim područjima vašeg života koje ste voljni promijeniti!

Ovom tehnikom možete pomagati sebi i svojim bližnjima ili kao certificirani Access Bars praktičar koristiti je kao dodatan izvor prihoda.

Koliko vremena u životu provedete radeći, umjesto da primate? Jeste li primijetili da vam život još uvijek nije onakav kakvog biste željeli? Mogli biste imati sve što želite kad biste bili voljni više primati, a možda nešto manje raditi! Primanje ili učenje Barsa® omogućit će vam to i još puno više!

BARS je pomogao tisućama ljudi da promjene mnoge dijelove svoga života uključujući zdravlje, spavanje, težinu, financije, seks i veze, strah, nelagodu, stres, učenje i još puno toga!

BARS radionica je namijenjena SVIMA! Nema dobnih ili bilo kakvih drugih ograničenja ili preduvjeta.

Pogledajte i službeni video Access Consciousnessa o Bars-ima:


Datum održavanja radionice: 10.05.2015.
Vrijeme: 10:00 - 18:00h
Mjesto : Zagreb, Taborska 31/3
Uključeni su: priručnik, osvježenje, 2 puta ćete primiti i 2 puta dati BARS tretman

NIVES KVESIĆ
Access Consciousness® Bars Facilitator
Za prijavu i dodatne informacije slobodno me kontaktirajte na:
Mob: + 385 99 48 26 380
E-mail: volat.nives@gmail.com
Pratite nas i na Facebooku