EHIPASSIKO U SPLITU

Thai vikend
Namjera ove radionice je pružiti Vam osnovne informacije o Thai masaži, ali ne samo na intelektualnoj razini kroz upoznavanje nekih specifičnosti Thai masaže ili kroz prepričavanje njene povijesti, već naročito na praktičnoj razini.
Srž Thai masaže je njeno primjenjivanje, stoga ćete ovaj vikend biti u prilici isprobati i osjetiti osnovne tehnike koje koristimo u masaži

• Pritisci uzduž prolaza energetskih kanala
• Primjena pasivne yoge
• Blokada cirkulacija

EHIPASSIKO prevedeno sa sanskrta znači dođi i vidi. Ova uputa sastavni je dio mnogih Budinih govora i uči nas nužnosti osobnog osvjedočenja i donošenja zaključaka na temelju onoga što smo isprobali u prvom licu, bez posrednika, bez predrasuda, bez prianjanja.

RADIONICA EHIPASSIKO pružiti će vam direktno iskustvo thai masaže iz perspektive primatelja i davatelja, a ukoliko vam se svidi možete nam se pridružiti na školi thai masaže.

SPLIT 23/24.05.2015.
HABER BODYWORK

Voditelj radionice Davor Haber.
Cijena rana prijava (do 20.04.) 650 kn, a nakon toga 750 kn
Info i prijava 091 561 6644
Adresa po prijavi

Davor Haber, voditelj škole, se thai joga masažom bavi od 2000.g. i u tom periodu je prošao razne faze, učio od brojnih učitelja, pročitao većinu knjiga o toj temi, obogaćivao svoje znanje educirajući se u Shiatsu, Kranio-sakralnoj biodinamičkoj terapiji, Keralskoj masaži stopalima, Tok Sen-u,; vodio brojne radionice i svoja iskustva pretočio u knjigu i brojne tekstove. Prolazio je kroz krize uslijed zasićenja i sumnji. Odvaljivao se oduševljenjem nakon uspješnih masaža ili tečajeva te je po putu shvatio da se u istoj mjeri u kojoj se on bavio thai masažom i ona bavila njime.

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: