RADIONICA TELEKTONONA

MAYANSKI KALENDAR:
RADIONICA TELEKTONONA
Vikend 13. i 14.6. 2015. 10h-18h, Horvaćanska 39
Dragi planetarni kinovi,
sa radošću Vas obavještavam da će Katarina Prokić Plava Magnetna Oluja održati radionicu Telektonona u Zagrebu, za vikend 13.6. i 14. 6. u prostorijama udruge "trenutak.39" u Horvaćanskoj 39.

Kroz praksu Telektonona razvijamo telepatiju i osvještavamo našu višedoimenzionalnu prirodu, te se također povezujemo i sinkroniziramo sa solarnim sistemom, i pratimo galaktičko karmički udisaj i solarno proročanski izdisaj. TEL-EK-TON-ON znači Kanal kroz koji govori Duh Zemlje.

Jose Arguelles je zapisao o Telektononu:
"Telektonon se također odnosi na tip kodiranog teksta koji je jedna inteligencija ostavila da bi je druga inteligencija pronašla u nekom kasnijem vremenu i odgovarajućem trenutku. Na tibetanskom ovakva vrsta tekstova se smatra TERMOM ili skrivenim učenjem, a onaj ko pronalazi ovakve tekstove naziva se TERTON, pronalazač skrivenog teksta. Telektonon, poput Terme je proročanski tekst, proročanstvo za momenat njegovog otkrivanja."

synchronic-order-cubeTELEKTONON je interplanetarna četvorodimenzionalna mapa svjesnosti, i također zaboravljena Zvjezdana povijest. Za razvijanje naše interplanetarne, četvorodimenzionalne svjesnosti dato nam je Proročanstvo Telektonona. Razvijajući ovu vrstu svjesnosti, razvijamo našu Solarnu svjesnost, koja je osnova naše dalje Zvjezdane ili galaktičke evolucije.Također razvijamo sposobnost telepatije. Telepatija je univerzalni jezik Univerzuma i sveobuhvatna komunikacijska spoznaja. Telepatija je način usmjeravanja sinhroniciteta. Ona nas usmjerava i omogućuje nam da se vratimo u sklad i harmoniju- sinhronicitet sa prirodom, Majkom Zemljom, Suncem, galaksijom i Univerzumom.

O voditeljici
Katarina Prokić, Plava Magnetna Oluja je direktna učenica i suradnica Josea Arguellesa.
Članica je i suradnica Zaklade Zakona Vremena i Instituta za galaktička istraživanja, aktivistica za mir unutar Planetarne mreže umjetonosti, te povratku praćenja prirodnog vremena pomoću kalendara / sinhronara 13 luna 28 dana.
Prenosi znanje o mayanskom kalendaru, sinkronijskim kodovima, Zakonu Vremena i Kozmičkoj povijesti po čitavom svijetu. 2006. godine donijela je ovo znanje u Hrvatsku.
Bavi se mayanskim i rekonektivnim iscjeljivanjem. Također, Katarina od nedavno radi i inicijacije Munaj Ki, poslednjih Inka sa Anda.

CIJENE TELETKONON RADIONICE:

1. cijena radionice za one koji dolaze prvi puta: 78 eura.
2. cijena za one koji su već prošli radionicu, dolaze na ponavljanje: 52 eura
3. cijena za nezaposlene, umirovljenike, studente: 52 eura

OBAVEZNE PRIJAVE na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili na mobitel: 098 92 94 751

Za sve ostale informacije na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili na mobitel: 098 9292 94 751

Voditeljica: Katarina Prokić, Plava Magnetna Oluja
Vrijeme održavanja: 13. i 14. 6. 2015., 10–18h
Mjesto održavanja: "trenutak.39", Horvaćanska 39