LJUBAV IZNUTRA – VOLIM SEBE

Radionica LJUBAV IZNUTRA – VOLIM SEBE
Puno puta ste čuli izjavu da treba voljeti sebe i da te nitko neće voljeti ako ti ne voliš sebe, ali da li su rekli kako?

I probali ste neke metode, ali i dalje uđete iznova u isti obrazac – kritiziranje sebe, omalovažavanje sebe, teško se zauzeti za sebe, teško reći NE, popustljivost a ne želite nešto, teško kažete što želite, potrebe drugih stavljate ispred svojih, nezadovoljstvo sobom, ili slično .....


Želite li bi biti osoba koja voli sebe, koja se zauzme za sebe, koja kaže NE, a i DA kada to srce kaže, osoba koje je zaljubljena u sebe :)

Postoje ljudi koji jednostavno vole sebe i vi se pitati kako im to uspijeva, zašto ja to ne mogu, a oni kažu da je to tako jednostavno, samo trebaš voljeti sebe.
Moje mišljenje je da to nije samo tako jednostavno i da je za to potrebno vrijeme, ali najvažnije od svega potrebno je svjesno i namjerno živjeti drugačije.

Ova radionica je osmišljena da vam pomogne da se više povežete sa sobom i da uđete u to predivno carstvo, jer je upravo u njemu vaš izvor sreće. Naučite KAKO voljeti sebe, što to uopće znači voljeti sebe, da osjetite koje ste predivno biće i naravno živite svoju istinsku predivnu JA.

Datum održavanja radionice: 1.7.2015.

Cijena: 300,00 kn,
Vrijeme: 18:00h
Mjesto: Zagreb, Ilica 120
Voditelj radionice: Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica
Web adresa na kojoj je više informacija o voditelju i programima: www.linafengshui.com
Prijavite se putem email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na donju prijavnicu

NIKOLINA U TRAVI
Veseli me naše zajedničko druženje, otvaranje i širenje ljubavi prema sebi.
Pozdravi od srca,
Nikolina Balenović Knez
Intuitivna i feng shui savjetnica

Email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mob 091-581 9830
Web www.linafengshui.com
FB lina feng shui