ŠKOLA ASTROLOGIJE

Zanima li vas astrologija? Možda već imate puno teorijskog znanja, ali kad to znanje treba primijeniti, povezati u cjelinu, rastumačiti horoskop, ne znate kako to učiniti? Možda ne znate puno o astrologiji ali biste voljeli koristiti astrologiju kao alat osobnog razvoja?

Škola astrologije Pozdrav suncu počinje 15.10.2016. U školi astrologije imate priliku učiti astrologiju na praktičan način, radeći odmah na vlastitom horoskopu! Predavanja vas korak po korak vode u svijet bogate simbolike i suvremenog holističkog pristupa dinamične astrološke analize. Praktična primjena stečenog znanja na vlastitom horoskopu odličan je poticaj za učenje! Kreativan pristup svladavanja osnovih elemenata astrologije i sustavnih koraka u tumačenju natalne karte, omoguća vam da uz učenje osnava astrologije dođete do novih spoznaja o vlastitim mogućnostima razvoja.

Upustite se u intenzivnu intelektualnu i emocionalnu pustolovinu samospoznaje i pritom se dobro zabavite. Škola je namijenjena podjednako početnicima, kao i svima s predznanjem koje ćete u ovom praktičnom programu oblikovati u sustavnu cjelinu. Čak i ako imate veliko predznanje i možda mislite da vam škola nije potrebna, poseban pristup astrologiji otvoriti će vam novi pogled i pomoći razumijevanju astrologije. Izađite iz uskih okvira, postanite kreativni i profesionalni u svom radu! Naučite napokon UMJETNOST tumačenja horoskopa!

Prvi modul ima 40 školskih sati. Predavanja se održavaju tijekom 10 vikenda, subotama od 17 – 20:30 h. (moguća prilagodba termina u dogovoru s polaznicima). Škola počinje 15.10.2016. Primamo predbilježbe na 091 16 19 607.
Školu vodi certificirana astrologinja Senka Ljubić. Senka je 2005. godine diplomirala na međunarodnoj školi poznatog američkog astrologa Noela Tyla. Već godinama redovito piše astrološke tekstove za magazin Sensa, te za AstroMagazin (koji je nažalost prestao izlaziti 2016. god.) Njene stare i nove tekstove možete čitati na www.astropozdravsuncu.com.hr Senka je član Udruge astrologa Hrvatske i na stranicama udruge možete čitati njen blog.
U centru Pozdrav suncu možete naručiti natalni horoskop, godišnji, usporedni, poslovni kao i sve vrste astrolških analiza.

Škola radi već drugu godinu, a polaznici su komentirali:
„Timski rad u maloj grupi s veselom i pozitivnom ekipom, pronicanje u tajne natalnih karti zajedničkim snagama pod vodstvom odlične i strpljive učiteljice, koja kompleksno gradivo prenosi s nevjerojatnom lakoćom, najljepši su dio ove priče. Tko želi shvatiti astrologiju bez mukotrpnog iščitavanja stručnih i teško razumljivih knjiga i bolje upoznati sebe, s ovom edukacijom stvarno ne može pogriješiti."

„Jako sam zadovoljna završenom astrološkom školom Pozdrav suncu. Svakako preporučam svima koji tragaju za smislom života, za onim skrivenim i za svojim osobnim vrijednostima. I naravno svima koji istinski žele proniknuti u astrologiju."

„Ono što me dočekalo, bilo je iznad svih mojih očekivanja. Nadala sam se proširenju i obogaćivanju svog znanja, ali dobila sam mnogo bolje od toga. Dobila sam jedan novi uvid...i što je najvažnije, ne samo da sam mnogo naučila o astrologiji, već sam bolje upoznala sebe."

Centar Pozdrav suncu, Mašićeva 4; 091 16 19 607; www.astropozdravsuncu.com.hr