FENG SHUI 1.STUPANJ

FENG SHUI 1.STUPANJ
(5 Cjelina - 8 Radionica / Predavanja + 1 Dan za praksu)

Unutar ovih tečajeva Feng shui 1 upoznajemo temelje filozofije Feng shui-a kao metode uređivanja prostora oko nas u skladu sa energijama okolo nas.

Prvi dio Feng shui-a podijeljen je na slijedeće teme/radionice: Uvod, Fizičko čišćenje prostora, Energetsko čišćenje prostora, Astrologija 9KI brojeva prostora i osoba (ova je duža od ostalih) te Smjerologija.

Svaka tema obrađivat će se kao zasebna i zaokružena cjelina, no uvjet je da se ide po redu obzirom da se na svakom djelu uči nešto kao temelj što nam treba na slijedećoj radionici.

Cijela cjelina odnosno sve ove radionice zajedno zamišljene su kao Osnovna praktična primjena Feng Shui-a unutar svakodnevnog života za svakoga koga zanima ta tema.

UVOD: osnovne postavke i temelji Feng shui-a – metode uređenja prostora u skladu sa energijama i nama.

FIZIČKO ČIŠĆENJE PROSTORA: Kako naš fizički nered utječe na nas i na određena polja života te kako čišćenjem aktivirati određene teme/polja u svom životu.
ENERGETSKO ČIŠĆENJE PROSTORA: Kako naš energetski nered utječe na nas te kako prostor očistiti od ustajalih, nepovoljnih, nepotrebnih energija. Po dogovoru radimo u nečijem prostoru.
ASTROLOGIJA: obrađuje se tema Feng shui astrologije 9ki brojeva po osobama i prostoru. Za osobe ćemo učiti njihove pozicije, podjelu istočnih i zapadnih osoba, što ih hrani, iscrpljuje ili je neutralno...Za prostor ćemo početi koristiti magični kvadrat i učiti kako se koji element ponaša u kojem djelu našeg prostora..(u ovaj dio ulazi 4 radionica)
SMJEROLOGIJA: koja nam govori kada i u kojem smjeru negdje krenuti, preseliti se, otputovati i sl. te kako će se to održavati na naš život...

** Potvrde o Završetku dobivaju se u 2 navrata: nakon prođene prve 3 cjeline (3 radionice) te druga nakon prođenih ostalih 2 cjeline (5
radionica) i zadaće**

** Ono što je bitno za napomenuti da su sva predavanja popraćena skriptama tako da nema potrebe za zapisivanjem već se odmah prelazi na objašnjavanje, rad, primjere sudionika, zajednički rad, zadatke, te su dozvoljene i interakcije i pitanja bez gubitka vremena na hvatanje bilješki.

** ...u 2 i 3 stupnju slijede teme Škola krajolika, Škola kompasa, Interijer, Eksterijer i Aktivacija. Unutar 4 stupnja se uči Metoda Letećih zvijezdi (4. dio vođen od kolegice Nikoline Balenović Knez).

* lokacije su svi gradovi gdje se skupi grupa
* info na www.maya.hr
* mail: maya@maya.hr
* Voditeljica: Maya, Maja Cavrić
  Duhovna Učiteljica, Iscjeliteljica te Spisateljica