FENG SHUI DIZAJN INTERIJERA

Imate želju za ljepšim i zdravijim domom?
Promjenite boje, raspored namještaja, osvijetljenje i kreirajte bolju ravnotežu, harmoniju i napredak u svome životu i stvorite novu kvalitetu prostora koja će biti zdravija i ugodnija za život.

Jeste li ikada primjetili da na nekim mjestima spavate bolje nego na drugima? Ili na primjer jeste li primjetili da vaši gosti mogu sate i sate provesti u vašoj kuhinji pa i na ne tako udobnim stolicama nego u dnevnom boravku?

Stan ili zgrada nije ništa drugo do jedan živi organizam koji funkcionira kao tijelo. Svaki dio stana i svaka prostorija ima svoje značenje. Tamo gdje je protok chi-a dobar vladat će dobro zdravlje i sklad. Vaš stan ogledalo je vaše osobnosti stoga nije slučajno gdje stanujete ili kakav vam je ukus za uređenje stana.

Stvorite harmoničan, zdrav i funkcionalan prostor, dobrog dizajna koji je u skladu s prirodom.
Lana Anderson je dipl. Feng Shui konzultant i dizajner interijera sa dugogodišnjim iskustvom za Domus Decorum. Studij u trajanju od 4 godine završila je na učilištu Biovizija u Zagrebu. Uređuje stambene i poslovne prostore, vikend kuće i apartmane, bavi se savjetovanjem pri odabiru nekretnina, uređenjem postojećih i novih prostora kako bi postali zdraviji i ugodniji za život. Piše za časopise: 100% PRIRODNO, VITA, OPERETA I ASTRAL.

Cilj joj je promovirati zdravo stanovanje, ljepotu i dizajn prostora, ekologiju i osobni razvoj svakog čovjeka.

Lana Anderson
tel. 098-358-634
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.domusdecorum.com


BESPLATNI SAVIJET

VI PITATE, STRUČNJAK ODGOVARA.

Imate dilemu oko boje zidova, gdje smjestiti krevet, saznati koji ste Ki broj jer se ne snalazite u tablicama, koji vam je povoljan smjer zdravlja ili ljubavi, gdje posaditi određene biljke u vrtu, kada pokrenuti posao ili otvoriti firmu, planirati vjenčanje ili pak  nešto svoje a niste sigurni kome bi se obratili.
Slobodno se javite sa izazovom koji je pred vama a meni će biti drago savjetovati vas i pokušati pomoći u realizaciji vaše dileme.
Teme i problematiku iz svakodnevnog života obrađujem u časopisima Vita i Opereta – časopis za nekretnine a neke od mojih članaka možete pročitati i putem web stranice www.domusdecorum.com
 

Lana Anderson je dipl. Feng Shui konzultant i dizajner interijera sa dugogodišnjim iskustvom  za Domus Decorum. Studij u trajanju od 4 godine završila je na učilištu Biovizija u Zagrebu. Uređuje stambene i poslovne prostore, vikend kuće i apartmane, bavi se savjetovanjem pri odabiru nekretnina, uređenjem postojećih i novih prostora kako bi postali zdraviji i ugodniji za život. 

Vaše upite pošaljite preko donjeg obrasca. Hvala.

 

popust




djevojačka soba

tlocrt stan