Taita Florentino u Hrvatskoj

Taita José Antonio Jansasoy u Hrvatskoj
Sretni smo što vas možemo pozvati na gostovanje poznatog iscjelitelja Taita José Antonio Jansasoy iz zajednice Inga and Kamentsá doline Sibundoy u Kolumbiji.

Taita je poznat po individualnim čišćenjima a posebno po vještini da pruži podršku u iscjeljivanju svih vrsta odnosa – obiteljskih, partnerskih I drugih – kroz šamanske ceremonije. Uz to, takodjer radi prirodne medicinske pripravke, kao što je Rapé.
Večernje sesije s Taitom održat će se 2. i 3. lipnja u blizini Zagreba.

Za sudjelovanje javite nam se na : ceremonije@gmail.com

Ako osjećate poziv, javite nam se što prije mjesta se popunjavaju brzo.

Moguće je dogovoriti i individualne sesije čišćenja, a one će se održavati u slobodno vrijeme tijekom ta 3 dana.

Ovaj događaj možemo zahvaliti projektu pod nazivom Ancient Indigenous Medicine Tour, koji se odvija uz podršku Association of United Nation of Venezuela.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

Mitakuye Oyasin

Za Sve Naše OdnoseTaita Major Florentino Jacanamijoy

 

Taita Major Florentino Jacanamijoy

On pripada zajednici Inga, iz doline Sibundoy, Alto Putumayo i poznat je kao jedan od najpoštovanijih starješina naroda doline Sibundoy u Kolumbiji.
Priznat je kao stručnjak za biljke i biljnu medicinu već 25 godina, a njegove ceremonije iscjeljenja su jedinstvene energije, vjerne najboljim običajima njegova naroda.

Nasljednik je mudrosti, vještina i znanja svog oca Curaca Major Antonio Jacanamijoy, Taita svih Taita, poštovanog širom Kolumbije.

Puno više o Taiti i medicini njegovog naroda možete saznati u odličnom intervjuu sa Krešimirom Mišakom Na Rubu Znanosti kojeg možete pogledati ovdje: