MEDITACIJA HARMONIZACIJE I ZVUČNA KUPKA

MAYANSKI KALENDAR VAS POZIVA NA MEDITACIJE HARMONIZACIJE I ZVUČNU KUPKU u petak 17.3.2017. i subotu 18.3.2017.

17.3.2017. U PETAK OD 17 i 30 h do 18 i 30 h

NA KIN 193 CRVENOG SPEKTRALNOG NEBESKOG ŠETAČA.
Meditacija posvećena oslobođenju u dimenziji emocija, ekspanzija oslobođenja od svega što nas blokira.

U petak je aktivirana druga čakra koja djeluje na naše emocije.
Druga čakra ukazuje na naš odnos prema tijelu, sa slikom koju imamo o sebi, kako stvaramo i izgrađujemo međusobne odnose, također je povezana sa poslom, financijama. Drugu čakru aktivira radijalna plazma Kali, koja ubrzava procese transformacije u našem emotivnom, psihičkom, energetskom i fizičkom tijelu. Radijalna plazma Kali spaja 3. dimenziju stvarnosti sa četvero – dimenzionalnim postojanjem. Kroz meditaciju ćemo pročistiti, stabilizirati i harmonizirati 2 čakru a preko nje i ostale čakre u energetskom tijelu.
Meditacija će biti uz iscjeljujući zvuk kristalne zdjele.

PROGRAM:
- kratki uvod
- vođena meditacija i zvučna kupka

Cijena: 100 kn
Točna lokacija po prijavi
Obavezne prijave na e mail.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

MEDITACIJA 18.3.2017. U SUBOTU OD 17 h do 19 h
NA KIN 194 BIJELOG KRISTALNOG ČAROBNJAKA.
Meditacija posvećena aktiviranju potencijala, mudrosti, meditacija posvećena osim osobnoj dobrobiti i dobrobiti cijele kreacije.
Ovaj kin je vrlo važan jer kodira otkrivanje grobnice Crvene Kraljice.U meditaciji ćemo se također i povezati sa izvornim ženskim principom, jer Crvena Kraljica također i predstavlja izvornu, primalnu žensku energiju - koju u svojem biću imaju i žene i muškarci. Kroz meditaciju ćemo harmonizirati ženski princip.

Na dan meditacije aktivirana je grlena čakra - za Maye vrlo važna čakra jer predstavlja portal kroz koji se manifestira zvuk ( iz viših dimenzija se zvuk manifestira u 3 D kroz govor, pjevanje, mantranje, sviranje puhačkih instrumenata )
Grlena čakra također utjelovljuje sinkronizaciju sa božanskom svijesti, predavanje Apsolutu sa povjerenjem i odustajanje od kontrole.
U meditaciji ćemo staviti naglasak na osnaživanju potencijala i prepoznavanju unutrašnje mudrosti bića,harmonizirati ćemo ženski princip .

U subotu, sa kinom 194 Bijelim Kristalnim Čarobnjakom započinje telepatski dio tjedna, tako da će meditacija biti usmjerena i na razvijanje povjerenja prema intuiciji i našem unutrašnjem biću.

Meditacija će biti uz iscjeljujući zvuk kristalne zdjele.

PROGRAM:
- kratki uvod
- vođena meditacija i zvučna kupka

Cijena 100 kn
Točna lokacija po prijavi.
Obavezne prijave na e mail.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Meditacije vodi: Vesna Uaxak Etznab, članica Zaklade Zakona Vremena (Law of Time.org), Pokreta za mir i promjenu kalendara.

Za sve ostale informacije i prijave na e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 098 92 94 751
Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati radionicama, a zanima Vas mayanski kalendar javite se za individualne konzultacije mayanskog kalendara.

Voditeljica: Vesna Šantak, Uaxak Etznab, članica Zaklade Zakona Vremena (Law of Time.org), Pokreta za mir i promjenu kalendara. Održava radionice, predavanja, surađuje sa Law of Time org., prevodi tekstove Jose Arguellesa i Kozmičke povijesti, uređuje blog koji je postao službena stranica mayanskog kalendara na hrvatskom jeziku (linkom povezan na stranice Law of Time. Org). Osim kozmologijom Maya, mayanskim iscjeljivanjem, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru i Kozmičkoj povijesti, bavi se i Inka šamanizmom. Inicirana je u Munay ki kroz liniju Q’ero šamana. Također se bavi Reikijem, majstorskom yogom i art terapijom.

Više o mayanskom kalendaru pratite na blogu, facebook stranici.
http://vesnasantak138.blogspot.com/

http://www.facebook.com/mayanski.kalendar

Također na linku možete pogledati o mayanskom kalendaru u emisiji „Na rubu znanosti“. https://youtu.be/ATN0ZvN34hA