Tretmani Rekonektivnog iscjeljivanja i predavanje

Tretmani Rekonektivnog iscjeljivanja i predavanje 20. travnja 2017. u Zagrebu
Rekonektivno iscjeljivanje je vraćanje u optimalno stanje ravnoteže, cijelovitosti i vitalnosti. To je most između doživljenih ograničenja koja prihvaćamo u našim životima i onoga kakav život može da bude kad se povežemo sa svojim punim potencijalom. Riječ je o nečemu opipljivom, mjerljivom...Stvarno se može osjetiti!

Rekonektivno isceljivanje daje pristup unutrašnjoj svijesnosti s vibracijskom rezonancom koja potpomaže snagu, mentalne sposobnosti , inteligenciju, mudrost, emocionalnu stabilnost i fizičku vitalnost. Kada se pristupi tom spektru Energije, Svetlosti i Informacija™, stvara se lanac događaja koji mogu značajno da poboljšaju i unaprijede sve aspekte života – zdravlje, karijeru, odnose, blagostanje... Naizgled nedostižni potencijal postaje realnost.

Preporuča se da se u relativno kratkom vremenu urade 3 tretmana Rekonektivnog iscjeljivanja. Tretmane je moguc i na daljinu.
Cijena jedog tretmana je HRK 360, a paketa od 3 tretmana je HRK 900.

Za dodatne informacije i dogovor oko termina mozete me kontaktirati na 0955884585 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

20. travnja u 18.00 sati odrzat cu i predavanje o Rekonektivnom iscjeljivanju na adresi Rokova ulica 5 (kod Britanskog trga) u Zagrebu. Ako zelite prisustvovati potrebno je da se prijavite putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svemir Kovač, ovlasteni praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije i mentor i član tima učitelja na seminarima Dr. Erica Pearla.

http://svemirkovac.wixsite.com/rekonekcija-zagreb