Osnovni i Napredni tečajevi Theta iscjeljivanja u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Dubrovniku

Jeste li se kad zapitali kako vaša podsvijest funkcionira? Zašto je moguće da rak jednostavno nestane? Ili kako to da netko sve što takne pretvori u zlato? Zašto je život težak? Ili lagan? 
Odgovori na ova pitanja uključuju mnoštvo faktora, a najobuhvaćenije objašnjenje daje metoda ThetaHealing® koju je osmislila amerikanka Vianna Stibal sredinom devedesetih kada se čudesno iscjelila od raka. Nakon mnogih ispitivanja otkriveno je da je upotrijebila promijenjeno stanje svijesti koristeći se theta moždanim valovima. U tom stanju njezine intuitivne i iscjeljiteljske sposobnosti drastično su se povećale i omogućile joj ozdravljenje.

Danas imamo sistem tečajeva ThetaHealing®-a kojima možemo podučiti ljude kako ući u theta stanje uma i pristupiti Stvaralačkoj energiji Svega što jest, uključiti se u polje, izvor energije koji je svugdje oko nas. U tom stanju imamo pristup i našoj podsvijesti.

Što se događa kad uđete u „theta“ stanje? 
Boje se mijenjaju kad ih gledate, misli vam postaju čišće i brže, ali um sporiji, ulazite u tišinu prepunu misli, ali nema zapravo nijedne. Sve postaje energija, emocija i informacija, polje mogućnosti koje čeka ostvarenje. Počinjete vidjeti uzroke i posljedice u svijetu oko vas kao nikad dotad. To je stanje kad vaš mozak radi na frekvencijama između 4Hz i 7Hz. Uobičajeno stanje je između 14 i 28Hz, dakle u theti se mozak usporava. No u tom stanju se dešava spajanje vašeg uma na kozmičku svijest i dobivate pristup velikoj knjižnici koja vam je u uobičajenom stanju svijesti nedostupna.

Čemu nam to služi? 
Za osobni rast i iscjeljivanje. Ušavši jednom u podsvijest otvarate si pristup onom dijelu vas koji vam je inače nedostupan. On upravlja vašim životom koristeći automatske radnje kao što je lupanje srca, ali i upravlja vašim odnosima s prijateljima, vašim financijama i vašim zdravljem. Radi to kroz 4 nivoa na kojima su pohranjena naša uvjerenja: osnovni nivo iz djetinjstva, genetski nivo od predaka, povijesni nivo od kolektivne svijesti i prošlih života te nivo duše gdje su pohranjena naša najdublja uvjerenja. Svi smo ovdje došli na Zemlju učiti se i razvijati kao duše, ali radimo to na različite načine. Ako se razvijate kroz mučenje samih sebe (slabe financije) ili kroz fizičku blokiradu (bolest), postoje u vašoj podsvijesti razlozi za takva stanja. Koristeći metode ThetaHealing®-a možemo ući u podsvijest i promijeniti duboke podsvjesne programe koji čine da radimo stvari na način na koji ih radimo. To ne znači da ćemo propustiti lekciju, nego da ćemo ju naučiti na drugačiji način, koji je često kraći i lakši.

Na čemu radimo da bismo se razvijali?
Na strahovima, na uvjerenjima kao što su „Život je težak“, na emocijama niskih vibracija kao što su ljutnja, zamjeranje i mržnja, te na dovođenju novih emocija i uvjerenja koja će oplemeniti naš život. Novi smjer u životu može biti: „Ja znam kakav je to osjećaj biti radostan“. Divno je omogućiti nekome tko nije imao radost da osjeti tu emociju ponovno, otvarajući receptore za tu emociju na našim stanicama.

Zašto bismo trebali radili na nečemu u što ne vjerujemo?
Mislite da nemate blokada, a nešto vas ipak blokira? Čini se kao da su to ipak vanjske okolnosti u pitanju? Odgovor je u tome što podsvijest zauzima 95% vašeg uma, svega 5% svega ste svjesni. Znači ako vjerujete da je život lagan, a vaša podsvijet nosi uvjerenje vaše majke da je život težak i vi ste to kao dijete upili kao spužva, naletit ćete na neke poteškoće u vašem životu jer će vaša podsvijest kreirati takve okolnosti i dovoditi vam ljude koji će vam otežavati stvari umjesto da ih olakšavaju. Snaga podsvjesti je ogromna.

Upravo tu leži moć Theta iscjeljivanja. Uđemo li u podsvijest i promijenimo li uvjerenje koje nas ograničava u uvjerenje koje nas osnažuje, onda se i mijenja smjer našeg života. Mijenja se i naša budućnosti, proročanstvo iz kave/tarota/numerologije više nije isto kao tren ranije. Promijenite li neka od vaših temeljnih uvjerenja(u podsvijesti, ne u svijesti) to će imati dramatičan efekt na vaš život, okrenut ćete se u smjeru usklađivanja s vašim novim uvjerenjima i sve oko vas će se okrenuti da to poprati.

Kako naučiti ovu metodu? Je li to baš za svakoga?
Svatko može upisati tečajeve Theta iscjeljivanja, a na vama je da ih savladate, položite i upotrijebite. Metode koje se uče su dovoljno jednostavene da ih svatko može savladati, a pritom veoma moćne kod primjene. Dio razloga za to je što u osnovi postajemo promatrač koji usmjerava energiju stvaranja da djeluje. Mi ne radimo sami proces, već ga pokrećemo i slijedimo ga kroz vizualizaciju do završetka.

Gdje učiti?
U Theta Centru certificirani učitelji drže tečajeve, a počinje se s Osnovnim tečajem, kojeg slijedi Napredni tečaj. Nakon Naprednog možete birati različite tečajeve za nastavak rada na sebi. Svaki nudi neki svoj smjer koji će dovesti do poboljšanja na vašem putu :)

Na osnovnom seminaruučite kako postići theta valove, kako detektirati podsvjesna uvjerenja korištenjem mišićnog testiranja, učite o sedam nivoa postojanja i kako pričati s anđelima čuvarima koristeći theta moždane valove. Tečaj traje 3 dana i zadnji dan se uči rad na genima, radi se aktivacija DNK i uči se o fragmentima duše. Praktičar će na tečaju naučiti osnove kopanja i zamjene vjerovanja i osjećaja. Također naučit će i kako instalirati nove programe, vještine i osjećaje u podsvjesni um. Ako nekoga muče psihičke kuke, energetske kuke, psihički napadi i duhovi, kroz ovaj seminar će naučiti kako to lako riješiti i nastaviti dalje sa svojim životom. 
Cijena: 287€

Zagreb: Osnovni ThetaHealing® tečaj
30. kol u 17:00 – 1. ruj u 09:00 , 2019.

Na naprednom seminaru nastavlja se učiti o metodi kopanja kroz primjere i demonstracije. Uči se kako dublje razrješavati strahove i zamjeranja, kajanja i žaljenja te odbijanja pretvoriti u prihvaćenost. Najveći benefit ovog tečaja je ogroman broj instalacija programa i osjećaja koje praktičar dobiva gdje se drastično proširuju dotadašnje sposobnosti osobe. Uči se kako ostvariti komunikaciju s biljkama i detaljno se prolaze svi nivoi postojanja. Razrješavaju se stari zavjeti, obaveze i zakletve. Primjer toga je: Moram patiti da bi bio blizu Bogu. Ili: Moram se boriti protiv zla cijelo vrijeme. Takva duboka generacijska vjerovanja i vjerovanja iz kolektivne svijesti blokiraju nas da napredujemo dalje. Posebne vježbe ovog tečaja su iscjeljivanje slomljene duše i slomljenog srca kroz pjesmu srca te čišćenje fetalnih sjećanja i slanje ljubavi djetetu u maternicu. 
Cijena: 332€

Zagreb: Napredni DNK2 ThetaHealing® tečaj
20. ruj u 10:00 – 22. ruj u 18:00, 2019.

Za sve dodatne upite možete nas kontaktirati i na email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ili posjetite našu web stranicu:
www.thetacentar.com


VAŽNO:

.Na sve tečajeve odobravamo 10% popusta kod prijave 2 mjeseca unaprijed.
Prilikom prijave potrebno je platiti kotizaciju u iznosu 450,00 kn.


TEČAJEVE PODUČAVAJU:
Nada Šegvić i Siniša Bošković. Oboje imaju titulu Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge). 

Zapamtite: naša podsvjesna vjerovanja oblikuju našu stvarnost, a ne ono što svjesno mislimo, što želimo, nadamo se da ćemo dobiti ili za čime čeznemo. Ključ je da prepoznamo koji podsvijesni program upravlja našim životom te da ga promijenimo tako da se poklapa s našim svjesnim mišljenjem, našim željama, nadanjima i čežnjama. U nama se vodi borba sve dok se svjesni i podsvijesni progami usklade. Kada svijest i podsvijest misle isto tada se mi osjećamo usklađeni u svakodnevnom životu.

Prijavnica za ThetaHealing® tečajeve




theta-healing-seminar

theta-healing-shema