Gong kupka za zdraviji san i sanjarenje - 22.04.2017.

Nije neophodno da imate problem sa spavanjem, da bi došli na ovu Gong kupku. Svako, pa i dobro stanje, može biti još bolje, kvalitetnije, dublje i cjelovitije.

Neću vas zamarati sa definicijom o spavanju i snu, jer to možete svagdje pročitati.
Ali, bi bilo dobro da se upitate, da li možete normalno zaspati ili vam je potreban neki proces. Kako spavate ? Duboko ili plitko ? Sanjate li ?, Pamtite li snove ? Da li sanjarite budni ? O čemu i kako često ? Ocjenjujete li možda svoje spavanje kao"klada", "sjekira", "top" ili nešto slično ?

Živimo u vrlo hirovitm, kaotičnnm i užurbanom vremenu. Kojeg smo opet mi sami stvorili svojim "stilom" života. Takav "stil", urodi i plodovima, a neki od njih se zovu nesanica, kroničan umor i nakon spavanja ... To sve ukazuje da u našem energetskom sustavu postoje blokade koje se manifestiraju i kroz naš nervno-vegetativni sustav.

Ipak jedna nekonvencionalna tvrdnja: San je nesvjesna meditacija.
Zašto ova tvrdnja ? Zato, jer je već davnih dana dokazano, da se čovjek jedino obnavlja u dubokom snu i u meditaciji. U budnom stanju troši akumuliranu energiju i tako u krug. Ako taj krug ili možebiti spirala, popusti, obnavljanje slabi ili potpuno prestaje i tada nastaju razni psihički, pa i fizički problemi.

Mnogi ljudi zaspiju ili se potpuno odvoje za vrijeme gong kupke. Svjedočenja su takva da se nakon toga osjećaju kao da su spavali satima. I takva istraživanja terapije zvukom su provedena. Došlo se do spoznaje, da 1 sat sna za vrijeme terapije zvukom ima ekvivalent 4 do 5 sati normalnog spavanja.

Ako ste čitajući ovaj tekst dobili potrebu doći na ovu Kupku, dobro ste došli. Preporučujem da sa sobom ponesete prostirku (karimat), jednu bočicu vode (za zvučni eliksir) i preporučena donaciju od 50 kn.

Svima želim miran san pun obnove, i još više sanjarenja u svakodnevici.

Gong kupka za zdraviji san i sanjarenje - 22.04.2017. Opatija - Hotel Admiral u 17.00 sati

Veliki zagrljaj svima :)

Luka Merlin
Duhovni učitelj i iscjelitelj

Slušajte Radio Merlin na www.mixlr.com/radiomerlin ili preko www.radio-merlin.com